Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2020


Στο νέο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν τα μεμονωμένα διαμερίσματα ή οι μονοκατοικίες, πολυκατοικίες Τύπου Α & Β. Στις 18/12/2020 ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις που αφορούν την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με προϋπολογισμό άμεσης ενίσχυσης 57.160.000,00€.....
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πίνακα ωφελουμένων και τις προϋποθέσεις ένταξης πατήστε στο παρακάτω link: www.tablalumin.com/εξοικονομώ-αυτονομώ/ 

Το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», όπου θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποτελεί κεντρικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου της πράσινης ανάπτυξης προσφέροντας υψηλά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη προς τα ελληνικά νοικοκυριά με ταυτόχρονη κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών. 

Οι επιδοτήσεις αυτού του προγράμματος είναι πάρα πολύ σημαντικές, μεταξύ άλλων και για την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου. Η εγκατάσταση ή αλλαγή κουφωμάτων αποτελεί μια απόφαση που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και συνδέεται με την εξοικονόμηση χρημάτων όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά κυρίως μακροπρόθεσμα. 

Η επιχείρηση Tablalumin, ως πιστοποιημένη κατασκευάστρια εταιρεία αλουμινίου, με το αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμα πιστοποίησης προϊόντων της CE, με προϊόντα τα οποία είναι 100% πιστοποιημένα, αναλαμβάνει την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου. Το προσωπικό της άρτια καταρτισμένο και με πολυετή πείρα, με νέας τεχνολογίας μηχανημάτων, προσυπογράφει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της. 

Προσοχή: θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα στοιχεία και την πρόταση παρεμβάσεων που στέλνονται στις αιτήσεις. Καθώς κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων ένταξης στο «Εξοικονομώ -Αυτονομώ» σε Ήπειρο και Ιόνια Νησιά διαπιστώθηκαν ασυμφωνίες σε στοιχεία υποβληθεισών αιτήσεων. 



Για την Tablalumin 

www.tablalumin.com 



Με εκτίμηση, 

Ευάγγελος Παπαϊωάννου 

Κ: 6971785165

1 σχόλιο:

  1. Το πρόγραμμα παρωδία άνοιξε στις 10:00 και έκλεισε γύρω στις 10:15.
    Εσείς ανεβάζετε διαφήμιση κατόπιν εορτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο