Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ο όμιλος Ανδρομέδα-Νηρέας- Σελόντα δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 16 εργαζομένων.


      Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΡΕΥΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας ο όμιλος Ανδρομέδα-Νηρέας- Σελόντα δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 16 εργαζομένων.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για αναλγησία προς τους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο, καθώς επίσης αναφέρει ότι, η πολιτική του ομίλου να χρησιμοποιεί ανθρώπους και όταν δεν τους χρειάζεται να τους πετάει, πιέζοντας έτσι στα όρια τους τους υπόλοιπους συναδέλφους.

Καταλήγοντας με το κάλεσμα προς όλους εργαζόμενους σε συσπείρωση και αγωνιστική ετοιμότητα.

 Δείτε την ανακοίνωση:


 

 

8 σχόλια:

  1. τι λετε μωρε σωτηρες αυτου του τοπου; βγαίνετε να πειτε για συμβασεις που δεν ανανεωθηκαν.βεβαια και ειναι κριμα ο κοσμος αλλα δεν υπεγραψαν αοριστου και κανετε εσεις ντορο ταχα μου ταχα μου οτι θα τους ξαναπροσλαβουν χαρη σε εσας.θελει μυαλο να σκεφτειτε οτι θα τους ξαναπαρουν στη δουλεια με το νεο ετος;για βαλτε το να δουλεψει λιγο καλητερα το μυαλο..αν θα τους παρουν πισω θα ναι γιατι τους θελουν ...οχι χαρη σε εσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Γαλουνη αυτά δε γινότουσαν τα είχε όλα υπό έλεγχο και εκεί που ο νέος έταζε θέσεις εργασίας φεύγουν και αυτοί που ήταν εκεί μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σένα τι σε χαλάει βρε εξυπνάκια η ανακοίνωση του Σωματείου?
    Μήπως είσαι με τους επιχειρηματίες που εκμεταλλευοντε τον κοσμάκη η μήπως νομίζεις ότι θα ρωτήσουν τη γνώμη σου για να υποστηρίξουν τους συναδέλφους τους??
    Για γέλια κ για κλάματα δυστυχώς ο τρόπος σκέψης σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι εσείς που βλέπετε τις ιχθυοκαλλιέργειες σαν " μάνα εξ ουρανού " και θαλασσοδέρνεστε για ψίχουλα αντί να δείξετε ενδιαφέρον για νέες καλλιέργειες που θα αποφέρουν περισσότερα και δεν θα έχετε ανάγκη κανένα αφεντικό ούτε και τα ψίχουλα που σας δίνει. Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τροπος σκεψης μου δεν σου αρεσει γιατι εγω θα κανω αγωνα γιαυτους επειδη οντως χρειαζονται τη δουλεια...θα το κανω ησυχα και αθορυβα..οχι σαν εσενα που θελεις να δειξεις οτι εισαι εργατοπατερας και ια γυρισουν χαρη σε εσενα..μη κοροιδευεις ρον κοσμο ..ξερεις κι εσυ οτο ια ξαναγυρισουν...τα ψαρακια ειναι μπολιλα και θελουν χερακια επισης μπολικα....ζητω ο κουμουνισμος ...εεε? η κανω λαθος? πανε και σε εσενα τωρα εδω ο κοσμος καίγεται και το νινακι χτενιζεται...σου φταιει ο τριανταφυλλακης εσενα και σου λειπει ο γαλουνης...α ρε ουτε τριανταφυλλακη ουτε νηρεα ηθελα να ειχατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε απτον πολύ αγώνα με σπάσεις κάνα νύχι...
      Αγαπητέ αν ήξερες την πρακτική έννοια του σοσιαλισμου- κουμμουνισμου και την αλληλεγγύη που αντιπροσωπεύει θα ζηταγες αλλαγή πλανήτη για τα τόσα χρόνια που υποστηρίζεις τη δεξιά και ότι φιλελεύθερο ενστερνιζεται.
      Αλλά στου κουφού τη πόρτα αμολα καλούμπα...

      Διαγραφή
  6. Δυστυχώς αυτό γινόταν και πριν κάποια χρόνια. Μας έκαναν συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όταν μας ξανά χρειάζονταν μας ξανά προσλαμβανανε. Δεν νομίζω πως η εταιρεία έκανε κάτι παρανομο σε σχέση με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
    Καλη χρονια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο