Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Φωτιά στον οικισμό του Μύτικα, κατασβέστηκε γρήγορα (βίντεο από drone).


Φωτογραφίες & βίντεο: κ. Φώτης Λυγκώνης.
 Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Σαββάτο στις 12:40 μ.μ. περίπου σε ιδιωτικό χώρο οικοπέδου, εντός του οικισμού του Μύτικα. Μιλάμε για σημείο κοντά στο λιμάνι του Μύτικα, σε μια περιοχή με σπίτια.....
Ευτυχώς το σημείο ήταν πρόσφατο καθαρισμένο από τα χόρτα και η γρήγορη επέμβαση των περιοίκων εμπόδισε τους ισχυρούς ανέμους που φυσάνε από το πρωί, να κάνουν την κατάσταση πολύ επικίνδυνη.
Παρόν στην φωτιά και ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος ειδοποιήθηκε και έσπευσε με το πυροσβεστικό του και τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Μπαμπούρη, που πήρε νερό από τους πυροσβεστικούς κρουνούς του Μύτικα και έτσι κατασβέστηκε οριστικά κάθε εστία φωτιάς.
Επίσης παρόν κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς και ο Πρόεδρος του Μύτικα κ. Δημήτρης Φάρρος, ο οποίος ειδοποιήθηκε και προσήλθε άμεσα στο σημείο της φωτιάς.
Για τα αίτια της φωτιάς, πληροφορίες μιλάνε για εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε υπό κατασκευή μεταλλικό στέγαστρο, που άθελα οδήγησαν στην φωτιά.
Χρειάζεται πολύ προσοχή από όλους μας, γιατί στον Μύτικα οι δυνατοί άνεμοι είναι παρών σχεδόν πάντα.
Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη του Blog μας κ. Φώτη Λυγκώνη για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας και του βίντεο.


mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο