Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Μήνυμα Αναγνώστη: "Εκεί που το σκοινί μονό δεν φτάνει και τριπλό περισσεύει"

    Ένας αναγνώστης του xiromeronews.blogspot.com, κάτοικος Βόνιτσας, αντιδρά με την ανάρτηση στο Διαύγεια, όπως αναφέρει, για ενοικίαση οικοπεδικού χώρου ως Δημοτικό Πάρκιγκ στο κέντρο της Βόνιτσας, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει υπάρχει οικοπεδική έκταση του Δήμου τριών στρεμμάτων με δυνατότητες στάθμευσης για πάνω από 350 αυτοκίνητα. 
 Το μήνυμα που μας έστειλε έχει ως τίτλο μία γνωστή παροιμία "Εκεί που το σκοινί μονό δεν φτάνει και τριπλό περισσεύει". Η παροιμία λέγεται για όσους δεν θέλουν να κάνουν κάτι με απλό τρόπο, και αναγκάζονται ύστερα να το κάνουν με διπλάσιο κόπο.
 
Ολόκληρο το μήνυμα που μας έστειλε :

"Χθές (26/6) στην Διαύγεια αναρτήθηκε η πρόθεση του Δήμου Ακτίου  να νοικιάσει οικοπεδικό χώρο για Δημοτικό Πάρκιγκ., ενώ στο κέντρο της Βόνιτσας, υπάρχει οικοπεδική έκταση του Δήμου τριών στρεμμάτων με δυνατότητες  στάθμευσης για  πάνω από 350 αυτοκίνητα.


Η ενέργεια του Δήμου να προχωρήσει σε ενοικίαση άλλης οικοπεδικής έκτασης , το μόνο που μας βάζει σε σκέψεις , είναι για την αξιοποίηση κάποιας άλλης περιουσίας ιδιώτη ή για την πρόθεση να κρατείται ελεύθερος ο χώρος της δημοτικής έκτασης των τριών και πλέον στρεμμάτων για να παραχωρείται σε συναυλίες ινδοευρωπαϊκής μουσικής Λιάμος, Τιάμος, Χάμος και Γάμος.
Σε αναμονή ποιος οικοπεδούχος θα βρεθεί στην προνομιακή  θέση. Θα πέσει γέλιο.


ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
Δημαρχιακά , πολιτικά μαγειρέματα."

3 σχόλια:

  1. Mπόχα, διαπλοκή, διαφθορά. Εδώ στη Χώρα στη Βόνιτσα στα χαρτιά ο Δήμος το είχε νοικιάσει πριν για 10 χρόνια ως παραδοσιακό καφενείο και τώρα το έχει νοικιάσει σαν παραδοσιακό καφενείο άλλα 10 χρόνια. Στο ποταμάκι και στο Βαθυαβάλι τα πολυκαταστήματα τα νοικιάζει ως καντίνες. Ντροπή και ξανά ντροπή. Δημότες ξυπνήστε. Μερικές βδέλλες πίνουν το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To παρατσούκλι τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο