Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο. -Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα ....

Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο  ύδρευσης  κ. Φ. Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες  πράξεις εναντίον του.
Αστακός 30.6.2020
Δελτίο τύπου.
     Η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί προγραμματικά για τάξη, νοικοκυριό και  επιβολή της νομιμότητας στην ύδρευση. Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο  ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες  πράξεις εναντίον του.
Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον  τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό  παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.
Αυτό είναι προγραμματική δέσμευση της δημοτικής αρχής, που πήρε την  έγκριση και την πολιτική νομιμοποίηση από την συντριπτική πλειοψηφία των  πολιτών στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Σε αυτά τα πλαίσια, στηρίζουμε και περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη  τις ενέργειες του Αντιδημάρχου ύδρευσης κ. Φίλιππου Σαμαλέκου, ο οποίος  εφαρμόζει τις προγραμματικές δεσμεύσεις όλης της παράταξης και έχει την  αμέριστη και καθολική στήριξη μας, αλλά κυρίως έχει την στήριξη της  σιωπηρής πλειοψηφίας των πολιτών, που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις  τους και σήμερα δεν τους παρέχουμε το κοινωνικό αγαθό της ύδρευσης όπως  θα έπρεπε και αυτό έχουμε σκοπό να το αλλάξουμε σταδιακά με στοχευμένες  παρεμβάσεις.


Παραβατικές συμπεριφορές και αντιδράσεις συμπολιτών εναντίον του  Αντιδημάρχου κ. Φίλιππου Σαμαλέκου, καταρχήν τις καταδικάζουμε  απερίφραστα, θα μας βρουν απέναντι με κάθε νόμιμο τρόπο, δεν πρόκειται  να τις αφήσουμε να συμβαίνουν και θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη αν  χρειαστεί.
Μιλάμε για το αγαθό του νερού, ένα κοινωνικό αγαθό, μιλάμε για το γενικό  καλό που υπερτερεί από το πρόσκαιρο προσωπικό συμφέρον του καθενός. Δεν  πρόκειται να αφήσουμε το τομέα της ύδρευσης στην τύχη του, όπου ο  καθένας θα κάνει ότι νομίζει.
Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και  αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί  αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να  έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.
Αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο θα φροντίσουμε σταδιακά καταρχήν να μειωθεί και κάποια στιγμή να σταματήσει και τελείως.
Υπάρχει κανονισμός ύδρευσης και θα φροντίσουμε για πρώτη φορά να εφαρμοστεί. Καλούμε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

14 σχόλια:

  1. Κύριε Σαμακέλο στο αρχοντοχωρι αρκετές γειτονιές είναι χωρίς νερό έχετε σκοπό να κάνετε κάτι σας έχουν ενημέρωση. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε τα παλιά πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον τον έχετε βάλει μπροστά κ δέχεται όλα τα πυρά κ κάποοι δημοτικοί σας σύμβουλοι με πόστα μάλιστα κάνουν τους καλούς σε όσους παραπονιυνται κ τον σπαξιωνουν με άσχημα λόγια μάλιστα λέγοντας φυσικά ότι αυτοί δεν συμφωνούν. Αναλώσιμος είναι για να βγάλει το φίδι από την τρύπα κ εσείς να κινείστε στο παρασκήνιο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον κ.Σαμαλεκο δεν τον γνωρίζω, είναι όμως ο μοναδικός που προσπάθησε τόσα χρόνια να σπάσει αυγά. Ο μοναδικός που βαδίζει στο σωστό δρόμο. Κάνει και λάθη, δε μπορεί να τσουβαλιαστει ο παράνομος με αυτόν που πληρώνει. Και δε θα έπρεπε να βγαίνει στους μπροστά και να τρώει όλα τα απόνερα. Ο δήμαρχος του 75% έπρεπε να είναι μπροστάρης σε αυτά. Μη νομίζει ότι θα γλιτώσει τη φθορά και την τιμωρία στις επόμενες εκλογές επειδή έβαλε το Σαμαλεκο να τραβήξει κουπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιαου
      Ετοιμάσου και για επόμενη τετραετία και με μεγαλύτερο ποσοστό

      Διαγραφή
  4. Κοψτες ολλες τις παροχες αρκετα τοσα χρονια ο κοσμος υποφερει η δημοτικη αρχη να κανει το καθηκοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κούκλε ο Σαμαλεκος μόνος του παίρνει αποφάσεις.Γατακια όλα περνάνε από το Δήμαρχο αν το έχετε καταλάβει

      Διαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είδαμε τον Γαλούνη.Ακομα τρέχει να κρυφτεί από τα ρεζιλίκια του

      Διαγραφή
  7. Ακριβώς 1.11. Μόνος του. Οι υπόλοιποι κάνουν πολιτική κ κάνουν τους καλούς σε όσους κάνουν παράπονα. Αν πετύχεις θα το έχουν πετύχει όλοι μαζί ενώ αν αποτύχει αυτοί θα έχουν βγάλει την ουρά τους απέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποιον δήμαρχο μιλάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτον που σας πήρε το 75% και τώρα κλαίτε κακομοίρηδες

      Διαγραφή
  9. 508 εσί δέν βαζεις μυαλό Αν δέν δείς 98 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποτίθεται ότι κόψατε παροχές, και πάλι νερό δεν βλέπουμε. Μήπως τελικά το πρόβλημα το έχετε εσείς? Αυτή η τραγική κατάσταση δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο