Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Αρνητική απάντηση από την διοίκηση της εταιρείας στο αίτημα του σωματείου για συνάντηση!


Δελτίο τύπου σωματείου εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ ιχθυοκαλλιέργειες νομού Αιτωλοακαρνανίας "ΙΧθΥΣ"

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση της εταιρείας, μας απάντησε αρνητικά στο αίτημά μας για συνάντηση! Απαξιεί!!! ...

Κατόπιν τούτου το σωματείο μας ζητάει την αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξη όλων των υπολοίπων  σωματείων του  ΝΗΡΈΑ, καθώς και όλων των θεσμικών φορέων του τόπου μας  όπως και της κοινωνίας. 

4 σχόλια:

  1. Η κοινωνία είναι μαζί σας. Η εταιρεία δεν πρόκειται να τα μαζέψει να φύγει από την περιοχή. Κάνανε σούπερ παρανομίες για να διαφεντεψουν την περιοχή και τη θάλασσα. Δυναμική κινητοποίηση τώρα. Αλλιώς τσάμπα πανό θα φτιάχνετε. Και τσάμπα θα ξεροσταλιαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι...απολυσανε τους συναδελφους μας και αυριο μπορεί να είμαστε εμείς σε αυτή την θέση. Δεν μπορουμε να μείνουμε μα τα χέρια σταυρωμένα πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν θα πανε ενάντια στην εταιρεία που μας δίνει μεροκάματο αλλά ουτε αυτή πρεπςι να παει ενάντια σε εμάς με όλες αυτές τις απολυσεις που γίνονται. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστροφή στην κανονικότητα;; καλά κάνει ή εταιρία μην περιμένουμε κάτι διαφορετικό παιδιά!
    Όλοι ή Ελλάδα μπλε είναι οπότε κάνουν ότι θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο