Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Παραλαβή προστατευτικών μασκών από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου


 
Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προκειμένου  να παραλάβει προστατευτικές μάσκες  για τον COVID 19 οι  οποίες κατασκευάστηκαν στο εργαστήριο του Τμήματος  Πληροφορικής.
Πρόκειται για 30 μάσκες τύπου PRUSA οι οποίες έχουν την έγκριση του Υπουργείου Υγείας και του ΠΟΥ.
Όπως εξήγησε ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αθ. Φλωρόπουλος οι μάσκες καλύπτουν  όλες τις προδιαγραφές και μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουν κατασκευαστεί ακόμη 70 για τις ανάγκες του Δήμου Αγρινίου.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τους Καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής για τη γενναιόδωρη  προσφορά.: «Η πράξη σας είναι πολύτιμη. Ενέργειες όπως αυτή ενισχύουν τη συνοχή της κοινωνίας και μας υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δύναμη της αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα όμως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημαντική προσπάθεια  που κάνετε στο σχολείο σας. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και με όπλο την επιστημονική σας κατάρτιση κατασκευάσατε σε τριασδιάστατο εκτυπωτή  μάσκες για την προστασία των εργαζομένων μας. Όλοι ευχόμαστε να μη χρειαστεί να  τις χρησιμοποιήσουμε ωστόσο η πρωτοβουλία σας είναι αξιέπαινη και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο