Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ψευτογιατρός: Νέα στοιχεία για δύο θυμάτα, από τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. -Άφησε ανάπηρο ασθενή και σκότωσε καρκινοπαθή!

      Και νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του γιατρου -"μαιμού" που προκάλεσε με τις αλχημείες του το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων έρχονται στην επιφάνεια μέσα από ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την υπεράσπιση και νέων θυμάτων.
Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας που θα ζητήσει την δίωξη του γιατρού και για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο , σε έναν από τους εντολείς του ο ψευτογιατρός αφαίρεσε ένα πλευρό καθιστώντας τον ανάπηρο κατά 92%! Το δεύτερο θύμα, του οποίου ο γιός ζητάει τώρα την τιμωρία του δράστη, ήταν καρκινοπαθής στον οποίο η "θεραπεία" του ψευτογιατρού προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.


Ολόκληρη η αποκαλυπτική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
 
Το δικηγορικό μας γραφείο κάνει γνωστό ότι ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό.
Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν «κλωβό», και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.
Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.
Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο