Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ναυταθλητικός Oμιλος Βόνιτσας: Καλοκαιρινό πρόγραμμα

      Για άλλη μια χρονιά, το καλοκαίρι στο ΝΑΟΒ οι ρυθμοί ανεβαίνουν!
- Camp αρχαρίων
Φέτος ο ΝΑΟΒ θα εφαρμόσει ένα νέο πρόγραμμα, προκειμένου να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά τις χαρές της θάλασσας! Για πρώτη φορά θα διοργανωθούν camp για τα αρχάρια παιδιά ώστε σε μικρό διάστημα να γνωρίσουν τα βασικά της ιστιοπλοΐας και να δοκιμάσουν αν πραγματικά τους ταιριάζει.
Θα γίνουν συνολικά 3 camp αρχαρίων, σε ολιγομελή τμήματα, που θα διαρκέσουν 15 ημέρες περίπου και στο διάστημα αυτό θα γίνουν 10 μαθήματα-προπονήσεις των 2 ωρών η κάθε μία.
Το πρόγραμμα αυτό αφορά κορίτσια και αγόρια, ηλικίας κυρίως από 7 έως 12 ετών (όχι αυστηρά) και μπορούν να το παρακολουθήσουν και παιδιά που έρχονται για διακοπές στο διάστημα αυτό, συνδυάζοντας τες με μια νέα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα!
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 7/7-20/7, 21/7 - 3/8, 4/8-18/8
Εγγραφείτε νωρίς, καθώς τα τμήματα είναι 8 μελή και αναμένεται να καλυφθούν σύντομα οι θέσεις!
- Γκρουπ ενηλίκων
Ελάτε να γνωρίσετε την τέχνη της ιστιοπλοΐας και να χαρείτε την θάλασσα με έναν διαφορετικό τρόπο!! Σε 3μελή γκρουπ και κύκλους 6 μαθημάτων σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μάθετε τα βασικά της ναυτικής τέχνης της ιστιοπλοϊας.Τα σκάφη που χρησιμοποιούνται είναι laser pico k topaz.
- Αγωνιστικά τμήματα
Τα αγωνιστικά τμήματα optimist -laser συνεχίζουν κανονικά την δράση τους ώστε να είναι πάντα σε φόρμα!
- Κανό - Καγιάκ στον Αμβρακικό!
Για άλλη μια χρονιά, κάθε απόγευμα 6-9 στον Όμιλο θα βρείτε κανό για να βολτάρετε-αθληθείτε-ψυχαγωγηθείτε στον γραφικό κόλπο της Βόνιτσας. Με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών μας!

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε ή με μήνυμα παρακάτω ή αλλιώς στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΝΑΟΒ: 2643022876
Κώστας Κονταρίνης: 6945998153
Πανταζής Πανταζόπουλος: 6932570669

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο