Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Προχωρούν οι διαδικασίες για το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος: Σχεδιάζουμε ένα έργο τεχνικά άρτιο, ασφαλές, οικονομικά κοστολογημένο, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να παραδοθεί στην ώρα του.

   Άλλα 411.000 ευρώ διαθέτει ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την ενεργειακή αναβάθμιση – δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεσολογγίου.
Το επιπλέον κονδύλι κρίθηκε αναγκαίο μετά την σύνταξη μελετών που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης ώστε ένα μεγάλο έργο για την πόλη και όνειρο των δημοτών να δημοπρατηθεί άμεσα. Για το σκοπό αυτό πάρθηκε απόφαση σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή με την οποία ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου φθάνει τα 1.650.000 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 650.000 ευρώ είναι κεφάλαια του Δήμου.
«Σήμερα κάναμε άλλο ένα μεγάλο βήμα για την δημοπράτηση του έργου, όπως έχουμε υποσχεθεί. Δουλεύουμε νυχθημερόν για να υπερβούμε τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους που ως γνωστόν δεν ξεπερνιούνται ως δια μαγείας. Προχωρούμε σε ένα έργο τεχνικά άρτιο, ασφαλές, οικονομικά κοστολογημένο, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να παραδοθεί στην ώρα του. Κατανοούμε την ανυπομονησία της ομάδας που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει στην Basket League, αλλά και την αγωνία του κοινού της πόλης.
Μέχρι σήμερα έχει χυθεί πολύ μελάνι, υπήρξε δίκαιη και άδικη κριτική, υποβολιμαία δημοσιεύματα τα οποία δεν βοηθούν πουθενά. Ειδικά αν παρέχουν μικροπολιτικά κίνητρα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Επιλέγουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο έργο και να παλεύουμε προς κάθε κατεύθυνση για να προχωρήσει. Στην ώρα της μάχης δεν θα αποπροσανατολιστούμε από τον ένα και μοναδικό μας στόχο. Οι παθογένειες δεν θα μας εμποδίσουν. Σύντομα οι δημότες θα έχουν πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση όπως από την αρχή της θητείας μας πράττουμε
», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο