Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση ζητά ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Σαμαλεκος από τους προηγούμενους αντιδημάρχους για τα αντλιοστάσια, δεξαμενές γεωτρήσεις και παράνομες παροχές του Δήμου Ξηρομέρου


Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ facebook ο αντιδήμαρχος Ξηρομερου Φίλιππος Σαμαλεκος ζητά  από τους προηγούμενους αντιδημάρχους να τον ενημερώσουν   για τα αντλιοστάσια, δεξαμενές γεωτρήσεις και παράνομες παροχές του Δήμου Ξηρομέρου
Διαβάστε....

Όταν το δημόσιο συμφέρον συντηρείται.. Ολα κούκλα...Καλώ επίσημα όλους τους προηγούμενους αντιδήμαρχους παρουσία του τύπου όπως για παράδειγμα βελουτσα με χοντρά μουστάκια να με ενημερώσουν για τα αντλιοστασια, δεξαμενές γεωτρήσεις και παράνομες παροχές του Δήμου Ξηρομέρου Δεν απαιτώ επιστημονική ενημέρωση ΕΜΠ, μόνο ότι έχει να κάνει με γαλότσα







21 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητά μετά από ένα χρόνο σχεδόν στο τιμόνι του Δήμου ενημέρωση;Τι είδους ενημέρωση ακριβώς θα ήθελε;Άκου ενημέρωση για παράνομες παροχές;Να ψάξει να τις βρει.Και τις φωτό τι μας τις δείχνει;Να δούμε σε τι κατάσταση είναι;Να κάτσει να δουλέψει και να τα φτιάξει.Οταν βάζανε υποψήφιοι υποτίθεται ότι θα εκλέγονταν για να διορθώσουν τα χάλια που άφηναν οι προηγούμενοι που δεν ήταν σωστοί.Και ο κόσμος για αυτό τους ψήφισε αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα είναι όχι απλά χειρότεροι οι τωρινοί αλλά για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eνημέρωση ζητά ένας νέος αντιδήμαρχος?!!!!!!!! Δηλαδή δεν υπάρχουν στα αρχεία του Δήμου όλα αυτά τα στοιχεία; Αρχεία έργων, που αφορούν το μέγιστο κοινωνικό αγαθό που είναι το νερό, αξίας χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ δεν υπήρξαν-υπάρχουν ποτέ στο Δήμο; Δλδ τόσα χρόνια ο Δήμος εκτελούσε έργα εκατομμυρίων με τα λεφτά των δημοτών στο "μιλητό" και "κάτω από το τραπέζι" ; Και απορούν κάποιοι μετά γιατί είναι προβληματικά αυτά τα έργα; Οι ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους τέως δημάρχους και αντιδημάρχους ( και οχι μόνο...υπάρχουν και οι συνεργάτες τους που έκαναν αυτά τα έργα)αυτά τα χρόνια είναι ευδιάκριτα μεγάλες. Εισαγγελέας δεν υπάρχει; Δημότες να ζητήσουν ευθύνες από την δικαιοσύνη δεν υπάρχουν; Μόνο για να γκρινιάζουν; Εδώ και τώρα ανεξάρτητες τεχνικές υπηρεσίες υπό την επίβλεψη εισαγγελέα να καταλογίσουν ευθύνες είτε άμεσες είτε έμμεσες. Δήμος που να μην έχει αρχεία έργων του ,αξίας εκατομμυρίων, ούτε στην Ουγκάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά το μόνο κομμάτι στο οποίο είστε καλοί είναι το επικοινωνιακο κ οι αναρτήσεις! Τι νόημα έχει όλο αυτό που κάνεις όταν θα μπορούσες άνετα να καλέσεις τον προηγούμενο αντιδήμαρχο της παράταξης σου ώστε να ενημερωθείς? Έχετε σχεδόν ένα χρόνο στην διακυβέρνηση του Δήμου κ οι ευθύνες είναι όλες δικές σας! Γραφικός θα καταντήσεις στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το νερο για να ποτιζουμε τα χωραφια στην παλαιομανινα θα φτασει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά , δεν μιλάει με τον κ. Λαινά ; είναι στην ίδια παράταξη Δεν τον ρώτησε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη η κατασταση που με τα χορταρια και τις γλυτσες που δειχνουν οι φωτογραφιες μπορει να δημιουργηθει σε 1-2 μηνες.Εσεις αναλαβατε εδω και 1 χρονο ακομα οι αλλοι φταινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτελους να και ενας αποτελεσματικος αντιδημαρχος,συγχαρητηρια ΚΥΡΙΕ Σαμαλεκο προχωρα μην δισταζεις η κοινωνια ειναι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΟΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ,[ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΞΗΓΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ] ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ -ΓΙΑ -ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Π......Ο ΚΟΣΤΟΣ,ΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοψτε τα νερα απο τις στανες και τα χωραφια να δουμε ασπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΟΤΡΗΣΗ.ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κοψε ολλες τις παροχες απο τον αγιοδημητριο εος τον αστακο και νερο θα εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΛΑΩΡΕΣ , ΤΟ ΣΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΡΛΑΓΚΑΔΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΗΝΤΑΤΡΙΑΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΚΟΛΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να ενημερωθεί από το Λαινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ των 4:15 είσαι πολύ ξύπνιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριοι μάθετε πως ο κύριος Σαμαλεγκος άφησε στην Αθήνα τη δουλειά του με υψηλές αμοιβές να γίνει αντιδήμαρχος με πολύ λιγότερο μισθό ώστε να βοηθήσει τον τόπο. Λίγο σεβασμό σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ Σαμαλεκο κ.Δημαρχε απο τα σχολια καταλαβαινει κανεις γιατι τοσα χρονια δεν προχωρησε κατι ουσιαστικο σαυτο το δημο καθως και ποιοι τα γραφουν,σε ολους αυτους η κοινωνια περηση τους γυρισε την πλατι και ο Δημος αλαξε σεληδα,μην συμβηβαζεστε με το παρελθον προχωρηστε οπως πολυ σωστα κανετε ,το εχει αναγκη ο τοπος,το χρειαζετε ο δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΡΑΒΟΣΟΥ Κ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Σαμαλέκο λυπάμαι που θα στο πω αλλά όπως διαπιστώνουμε τον ρουβίκωνα θα τον διαβείς μόνος όσο βέβαια αντέξεις. Οι ηχηρή απουσία των άλλων πρωτοκλασάτων τρόπος του λέγειν, συμβούλων επιλέγουν να κρατούν αποστάσεις προκειμένου να μην δεχτούν την επιθετικλη και ειρωνική κριτική που δέχεσαι σ αυτή την δύσκολη στιγμή. Λυπάμαι που το λέω αλλά και ο κος Δήμαρχος αρχίζει να οπισθοχωρεί. Λοιπόν αποφάσισε ή θα το πας μέχρι τέλους ή άφησε την δόξα στους θεωρητικούς της παρέας μήπως ελέω δόξας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Σαμαλεκο πρώτον ο πίνακας που μας δείχνεις στη φωτογραφία δεν είναι του Δήμου Ξηρομέρου . Δεύτερον η Βάνα που είναι στο νερό η ζημιά είναι από το Σεπτέμβρη. Τρίτον η Βάνα με τα χορτάρια είναι από τη παλιά διοίκηση. Μα μας δουλεύετε ? Δεν ντρέπεστε λίγο ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικά η κατάσταση σας έχει ξεφύγει τελείως. Αντι να κάνετε συνέχεια αναρτήσεις για το φαίνεσθαι κάντε πράξεις και φτιάξτε την κατάσταση με το νερό, έχει γίνει καθημεριο (δυστυχώς) συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο