Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ορίζοντες Ηπείρου: Κάνεις δεν μπορεί να εμπαίζει το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου για προσωπικό όφελος.

      Πιστοί στην πολιτική μας στάση να μην επιτρέψουμε τον εμπαιγμό των πολιτών της Ηπείρου και συνεπείς με τις δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης κ. Σπύρου Ριζόπουλου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι Ορίζοντες Ηπείρου στη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ψηφίζουμε θετικά:
Στο πρώτο θέμα: «Δημιουργία «Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας & Έρευνας» από την Περιφέρεια Ηπείρου, αξιοποιώντας τα αγροτεμάχια του ΥΠ.Α.Α.Τ. στην Πεδινή Ιωαννίνων» και
Στο δεύτερο θέμα: «Δημιουργία «Πάρκου Αγροτικής Καινοτομίας» από την Περιφέρεια Ηπείρου, αξιοποιώντας ορισμένες υφιστάμενες κτιριακές υποδομές και μέρος του αγροκτήματος του ΥΠ.Α.Α.Τ. στον Κατσικά Ιωαννίνων».
Απέχουμε σύσσωμοι από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων:
Στο τρίτο θέμα: «Σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικών Πάρκων στην Ήπειρο» και
Στο τέταρτο θέμα: «Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου ΜΠΕ του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων (4) Αιολικών Πάρκων, συνολικής ισχύος 88,45 ΜW, στο όρος Λάκμος (Περιστέρι) των Δήμων Μετσόβου και Βορείων Τζουμέρκων, της Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου».
Η συμβολική αποχή είχε ως βασικό στόχο να αναδείξει το ότι κάνεις δεν μπορεί να εμπαίζει το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου για προσωπικό όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο