Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιες εξετάσεις: Πότε βγαίνουν αποτελέσματα και βαθμοί.

      Μέχρι τα μέσα Ιουλίου το αργότερο αναμένονται τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
«Περιμένουμε αποτελέσματα γύρω στις 10 Ιουλίου. Θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, αλλά μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένονται τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων στα βασικά μαθήματα», τόνισε η υπουργός στην τηλεόραση του Star.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς σήμερα και για τα δημοτικά σχολεία, η κ. Κεραμέως εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί όλα κύλισαν ομαλά παρά τους φόβους που υπήρχαν για την επαναλειτουργία των σχολείων.
«Ήταν ελάχιστα τα κρούσματα, μόνο δύο -τρία» είπε η υπουργός αναφερόμενη στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας υποδειγματικά τα μέτρα προστασίας και ευχαριστώντας τους εκπαιδευτικούς επειδή «συνετέλεσαν ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με υποδειγματικό τρόπο».
Για το μεγάλο ενδιαφέρουν που παρατηρήθηκε φέτος για τα πειραματικά και τα πρότυπα σχολεία, η κ. Κεραμέως είπε: «μας συγκίνησε το  ενδιαφέρον των γονέων για συμμετοχή των μαθητών στην επιλογή για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τον αριθμό των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, για να διαχυθούν οι  βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία».

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο