Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Κώστας Γεωργούλας: Σχολιάζει ανάρτηση Του Αντιδημάρχου Φίλλιπα Σαμαλέκου.

      Με μεγάλη έκπληξη παρατηρούμε τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο, να διαμαρτύρεται δημοσίως για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο δρόμος Πλατυγιάλι – Αστακός (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με ευθύνη της Περιφέρειας.
Η ανάρτηση αυτή και η ανάδειξη ενός πολύ σημαντικού θέματος μας γεννά αφενός ανησυχία για το τι μέλει γενέσθαι για το δίκτυο ύδρευσης και αφετέρου απορίες:
Κύριε Σαμαλέκο, πριν λίγες μέρες ήσασταν στο ίδιο τραπέζι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) σε χωριό του Ξηρομέρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη, του μεταφέρατε το πρόβλημα αυτό;
Και αν ναι ποια ήταν η απάντησή του; Αν όχι, λυπούμαστε αλλά τότε τέτοιες αναρτήσεις έχουν καθαρά και μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα και σας παρακαλούμε ως θεσμικό όργανο της Πολιτείας να πιέσετε στο μέτρο των δυνατοτήτων προκειμένου να αποκατασταθεί η κεντρική αρτηρία του Αστακού με την Στερεά Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση οφείλετε ως ελάχιστο να διασφαλίσετε την ομαλή ύδρευση του Αστακού ενόψει της θερινής περιόδου και να μην αναζητάτε εκ προοιμίου άλλοθι σε δήθεν πεπαλαιωμένα δίκτυα. 

               Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο πολίτης
                         Δημοτικός Σύμβουλος
                         Κώστας Γεωργούλας

9 σχόλια:

  1. Δήθεν πεπαλαιομένα δίκτυα;;;
    Ρε παιδιά ο αρχηγός της παράταξης που είναι , τα άλλα στελέχη;;;;
    Που ξαφανιστήκατε όλοι σας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχει ο κ Γεωργουλας που βγάζει και γλώσσα. Αφού δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός σε τόσα χρόνια αυτά τα έργα πρέπει να τα κάνει ο σαμαλεκος και ο τριανταφυλλακης σε 10 μηνες. ΠΌσο πονάει όταν χάσεις τη καρέκλα και όταν δεν πάρεις τα ψηλαφαακια που περιμένεις στο ίδιο το χωριό σου σου φταίνε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ κ Γεωργούλα 4χρονια το ανέδειξες τό μεγάλο μέγεθος του προβλήματος με τον άθλιο δρόμο, το σάπιο δίκτυο τής ύδρευσης κ την βρωμιά με τό ημιτελές έργο του Βιολογικού,τα σκουπίδια σε όλο τον Αστακό κ όλο το Ξηρόμερο, εσείς φέρατε αποτέλεσμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό κ Σαμαλεκος δεν υπέβαλε κανένα αίτημα .Εσύ κΓεωργούλα ? Ποιο αίτημα του υπέβαλες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασχετοι καιεπικυνδινοι και δυο υπαρχει ετοιμη μελετη στο υπουργειο υποδομων 14.000000 εκατομ.που προβλεπει νεα χαραξη και μειωνετε η αποσταση 3.5 χλμ που περιλαμβανει και την γεφυρα της γουριας.πρεπει η νεα δημοτικη αρχη να πιεσει το υπουργειο να δημοπρατηση τοεργο. και δεν χρειαζετε νεα χαραξη που λεει ο σαμαλεκοσ ουτε θα μας λυσει το πρόβλημα ο αντ.μαυροματης όπως λεει ο γιωργουλασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γεωργιυλσς κ η παράταξη του κρίθηκαν στις εκλογές. Αυτοί σε 10 μήνες μπορεί να μου πει κάποιος τι έχουν κάνει? Μόνο φωτογραφίες κ αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραία παιδιά γιαυτό,κι όχι γιουσουφάκια σαν κι εσάς

      Διαγραφή
  7. ο σαμαλέκος έχει 10 μέρες αντιδήμαρχος και έχει τα κότσια και αναδεικνύει το πρόβλημα πρώτα στο λαό και στους υπεύθυνους , εσείς 5 χρόνια το αναδείξατε πουθενά????? Ήσασταν απασχολημένοι σε άλλα πιο ενδιαφέροντα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασκεί εξουσία ο σαμαλεκος, σε συνεννόηση με την περιφέρεια να το λύση. ΑΠΛΑ!!! Υποχρέωση του εκάστοτε αιρετου...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΏΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο