Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Φίλιππος Σαμαλέκος: Θέμα χρόνου η ολική κατάρρευση του δρόμου από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό


       Με ανάρτησή του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Φίλιππος Σαμαλέκος αναδεικνύει και ταυτόχρονα προειδοποιεί, για την κατάσταση που υπάρχει, στο δρόμο από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό και την πιθανή κατάρρευσή του που θα συμπαρασύρει και τον πλαστικό, παλαιωμένο και υπό -διαστασιολογημένο αγωγό ύδρευσης του Αστακού.

Ο Αντιδήμαρχος γράφει στην ανάρτησή του:
 
Πόσο να αντέξει και αυτός ο δρόμος. Θέμα χρόνου η ολική κατάρρευση του δρόμου από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό που θα συμπαρασύρει και τον πλαστικό, παλαιωμένο και υπό -διαστασιολογημένο αγωγό ύδρευσης του Αστακού. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τη διάβρωση του εδάφους την απουσία στήριξης και καθιζήσεων, τη συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων τα ρέματα κλπ
Απαιτείται άμεσα η κατασκευή νέου δρόμου με νέα χάραξη και παράλληλη κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι την πόλη του Αστακού....Μέχρι να πραγματοποιηθεί όμως τεράστια προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς.




13 σχόλια:

  1. Έχεις πολύ μεγάλο δίκαιο , Φίλε Αντιδήμαρχε, σου κάνω γνωστό ότι υπάρχει έτοιμη μελέτη στην περιφέρεια για τον δρόμο από διασταύρωση μέχρι ΑΣΤΑΚΌ κόβοντας πολλές στροφές κ μειώνοντας κατά 3 χιλιόμετρα τουλάχιστον την απόσταση ας γίνει αναζήτηση της, ρωτήστε κ τόν Δημότη μας κ πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Λύτρα..!Gr.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο με κ. Λύτρα δήμαρχο θα γινουν εργα στο δημο

      Διαγραφή
  2. Αυτά αφορούν την περιφέρεια. Εσείς μέσα στα όρια του Δήμου που δεν μπορούμε να περάσουμε από τις λακκούβες κ τα σκουπίδια τι κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιδήμαρχε δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι εσύ είσαι ο υπεύθυνος; Νομίζεις ότι είσαι ο γραφικός που τρέχει βγάζει φωτογραφίες τους κάδους σκουπιδιών και κάνει αναρτήσεις;
    Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση του δρόμου και γι'αυτό αλλάξαμε την δημοτική αρχή. Για να δούμε έργα και όχι λόγια του αέρα. Αν δεν μπορείτε δεν είναι κακό,για το καλό του τόπου,να το παραδεχτείτε και να παραιτηθείτε. Διαφορετικά θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις εκλογές.ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε αντιδημαρχε Σαμαλεκο!
    Τι ανεβάζεις φώτο τίς ξέρουμε τίς λακκούβες!
    Φτιάξε το δρόμο αντιδήμαρχος είσαι!
    Απλά τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι κύριε αντιδήμαρχε κάντε έργα όπως λένε και οι προηγούμενη ανώνυμοι τόσα σας άφησαν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι αλλοι ξερανε αυτα τα ατελειωτα προβληματα αλλα δεν εκαναν τιποτα αλλα ουτε παρετηθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λύτρας σιφτερμαν για να πάει μπροστά ο τόπος μας ο αστακός μας τα χωριά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμ βέβαια Φίλιππε έπρεπε να γίνεις αντιδήμαρχος για να διαπιστώσεις την κατάσταση του δρόμου πλατυγιαλιού Αστακού. Τόσα χρόνια που διαμαρτυρόμαστε κανείς δεν έδειχνε ενδιαφέρον, ήξεραν μόνο να άνοιγουν παρακαμπτήριους του Αστακού αδιαφορώντας για την βασική αρτηρία που συνδέει τον Αστακό με το λιμάνι και κατ επέκταση με τον υπόλοιπο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα αφου υπαρχη μελετη πεστε μας ποσο κοστιζει και ποτε μπαινουν μπουλντοζες
    ξερει κανεις να μας πει ποτε αρχισε ο δρομος αυτος να λειτουργει και να περνα λεωφορειο?
    περιμενουμε απατηση. για να σας βοηθησω το πρωτο λεωφωρειο που εκανε σεφτε του 13ου κτελ αιτ/ναις ειχε οδηγο τον μαλη.
    εσεις βρεστε την ημερομηνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσοι ψηφίζατε Κατσιφάρα και τους συντοπίτες μας αντιπεριφερειάρχες καθώς και τον νέο περιφερειάρχη που είναι Αιτωλοακαρνανίας, εκεί να κάνετε τα παράπονα σας. Είναι ευθύνη της περιφέρειας ο δρόμος και όχι του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΒΕΛΟΥΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά θα ήθελα να πω ότι πάντα υπάρχουν φωτώ, αλλά τα σημαντικά προβλήματα του Αστακού που για πάρα πολλά χρόνια παραμένουν άλλητα , είναι τρία 1ο ΤΟ ΝΕΡΟ 2ο ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ 3ο Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ - ΑΣΤΑΚΟΣ. Προσπαθήστε όλοι μαζί να τα λύσετε για το καλό όλων μας είτε οι τοπικοί παράγοντες είτε η περιφέρεια.Εμείς ως κάτοικοι είμαστε δίπλα σας. Αφήστε λοιπόν τα συντροφικά μαχαιρώματα και εργαστείτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Ευχαριστώ το site για την φιλοξενία καλό και υγειές καλοκαίρι.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο