Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Όταν το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS προέβαλλε το έργο και τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης.


Όλα αυτά τα 5 προηγούμενα χρόνια καλύψαμε όλες τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης και σε πολλές δράσεις γράφαμε και εύσημα. Πότε αυτά τα 5 χρόνια δεν υπήρξε απαξιωτικό, μειωτικό, προσβλητικό, ειρωνικό, συκοφαντικό κλπ σχόλιο προς το πρόσωπο κανενός...... Εξάλλου ποτέ δεν δεχτήκαμε έστω και ίχνος διαμαρτυρίας από την προηγούμενη διοίκηση της Κοινωφελούς.

Προς απόδειξη παραθέτουμε 115 αναρτήσεις μας με προβολή δράσεων της Κοινωφελούς, οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν και στο Blog Ξηρομερίτης. Μάλιστα στην ίδρυση των 3 ΚΔΑΠ δίνουμε τα εύσημα στην Διοίκηση. Κανένα σχόλιο υβριστικό κλπ και πως να γίνει αυτό, όταν το αντικείμενο της Κοινωφελούς είναι προσφοράς προς την κοινωνία. 
Επίσης πάνω από 500 αναρτήσεις μας όλα αυτά τα 5 χρόνια, αναδημοσιεύτηκαν από το Blog Ξηρομερίτης, άρα για να το κάνει αυτό, μας θεωρούσε ότι ήμασταν ένα αξιόλογο, αξιόπιστο και φιλικό Blog.
Όλα άλλαξαν από την 26η Μαΐου 2020, που ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.
Από τότε δεχόμαστε επιθέσεις από το συγκεκριμένο φιλικό μέχρι τότε Blog, με ανάρτηση «ανώνυμων» υβριστικών σχολίων προς ένα απλό πολίτη, που δεν είναι μέλος της δημοτικής αρχής, δεν είναι αιρετός, δεν ασκεί δημόσια εξουσία και δεν χειρίζεται θέματα δημοσίου συμφέροντος και χρήματος.

Αναρτήσεις με τις δράσεις και το έργο της Κοινωφελούς Σεπ. 2014 - Μάι 2019 προς απόδειξη των λεγομένων μας:
1.                  https://mytikaspress.blogspot.com/2018/12/3.html
mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Σούλα μου φαίνεται πως σε ζορισε πολύ ό Γεωργούλας. Σέ κόλλησε στον τοίχο για να αρχίζεις τό γλύψε γλύψε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε του mytikaspress ο ρόλος σου είναι γνωστός σε όλους Τον πορτοσαλτε του ΣΚΑΙ τον έχεις ακουστά? Η προτιμάς τον Αυτιά? Αντικριμενοκοτητσ μηδέν. Γίνονται ένα σωρό για τα οποία παλιότερα θα ωρυοσουν! Τώρα τίποτε! Αναφορές καθαρά επιλεκτικές. Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούλα και Γεωργούλα μας έχετε κουράσει αν δεν το έχετε καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο