Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Βόνιτσα: Έντονη αντίδραση του δημάρχου Γ.Αποστολάκη για τις δηλώσεις Σκιαδαρέση


Βραδινές ώρες του Σαββάτου 16 Μαΐου 2020 έγινα αποδέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από συμπολίτες μου που εξέφραζαν την αγανάκτησης τους για τη δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην οποία αναφερόταν με απαξιωτικούς, ρατσιστικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους «γείτονες της Λευκάδας» (κατά τη φράση που χρησιμοποίησε), στους οποίους αναμφισβήτητα συμπεριέλαβε και τους συνδημότες μου......

 Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Σκιαδαρεσης δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση ούτε τους πολίτες της Λευκάδας αλλά ούτε και τις θεσμικές αρχές του νησιού, και αυτό το επιβεβαιώνω προσωπικά με βάση τη διαχρονική και δημιουργική συνεργασία μας και από τις σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει.
 Όμως, σε κάθε περίπτωση η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά ενός θεσμικού οργάνου σε δημόσια τοποθέτηση του, φρονώ ότι δε θα πρέπει μείνει στο απυρόβλητο.
 Για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδος να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σας.
 Τέλος αναμένω την ευαισθησία του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου του, θεωρώντας ότι η έκφραση της συγγνώμης δεν αποτελεί πάντοτε την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους θεσμικούς φορείς.
 Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης
 Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας
agriniotimes

8 σχόλια:

  1. Κύριε Αποστολάκη, εφόσον είμαστε γύφτοι για αυτο μας φέρνουν τα σκουπίδια τους; έλεος έξω τα σπουπιδια από την Πάλαιρο να πάρουν πίσω την βρωμιά τους εφόσον είμαστε ενοχλητικοι,εδώ θα σας παραδεχτώ για δήμαρχο ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έδωσες πολλά δικαιώματα δημαρχε.Σιγα σιγά θα τα λούζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε να πας καμιά βόλτα στην Λευκάδα όταν δεν θα είσαι δήμαρχος και τότε δεις πόσο θα σε σέβονται και θα σε υπολογίζουν.Αφου σου τα χώνουν τώρα φαντάσου τότε.Η μήπως περίμενες ευχαριστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά συμβαίνουν όταν χάνεται η ιστορική μνήμη. Ο εν λόγω κύριος ξέχασε τότε που ανοιγαν το στόμα και "βρωμαγε ξδιλας". Αν δεν υπήρχε ο καμπος της Βονιτσας να δουλεύουν εργάτες οι παππούδες του τώρα δε θα υπήρχε και θα είχαμε γλιτώσει απ τις μπαρουφες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα μας κάνει ο σκιαδαρεσης. Εμεις φταίμε και κυριως οι βονιτσανοι που εχουν κάνει τη Λευκάδα δεύτερο σπίτι τους. Από ψώνια μέχρι και διασκέδαση πανε Λευκάδα με αποτέλεσμα να μην εχουν δουλειά οι επαγγελματίες της Βόνιτσας. Ας μάθουμε να στηριζουμε τον τοπο μας και δεν πρόκειται να βρεθει κανένας σκιαδαρεσεις να μας προσβάλλει.. Στο χερι μας ειναι να φτασουμε τη βονιτσα ψηλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα μας κάνει ο σκιαδαρεσης. Εμεις φταίμε και κυριως οι βονιτσανοι που εχουν κάνει τη Λευκάδα δεύτερο σπίτι τους. Από ψώνια μέχρι και διασκέδαση πανε Λευκάδα με αποτέλεσμα να μην εχουν δουλειά οι επαγγελματίες της Βόνιτσας. Ας μάθουμε να στηριζουμε τον τοπο μας και δεν πρόκειται να βρεθει κανένας σκιαδαρεσης να μας προσβάλλει.. Στο χερι μας ειναι να φτασουμε τη βονιτσα ψηλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε Ακτίου/Βόνιτσας φάσκεις και αντιφάσκεις
    Και σύ δημαρχε αντιδράς στην φιλοξενία στον Αγριλο κατατετρεγμένων προσφύγων του πολέμου.
    Ψέματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε Ακτίου/Βόνιτσας φάσκεις και αντιφάσκεις
    Και σύ δημαρχε αντιδράς στην φιλοξενία στον Αγριλο κατατετρεγμένων προσφύγων του πολέμου.
    Ψέματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο