Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Πήραν… “φωτιά” τα ψαλίδια- Επιστροφή στην κανονικότητα για κουρεία-κομμωτήρια στο Αγρινίο (φωτο)


Σημαδιακή η… Δευτέρα που ξημέρωσε για τη χώρα, που δειλά-δειλά βγαίνει από την καραντίνα, μετά και την άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και το άνοιγμα των πρώτων καταστημάτων και επιχειρήσεων που εμπίπτουν στις επιτρεπόμενες κατηγορίες.....

 
Ο κόσμος εδώ και 42 μέρες στερήθηκε ένα από τα βασικότερα είδη περιποίησης, με τα κουρεία και τα κομμωτήρια να παραμένουν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας.
Τα… ψαλίδια από το πρωί έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με τον κόσμο να σπεύδει για την απαραίτητη περιποίηση. Οι επαγγελματίες δηλώνουν ανακουφισμένοι που η κανονικότητα επανέρχεται.
Κατά κύριο λόγο τόσο για σήμερα όσο και για τις επόμενες ημέρες οι ατζέντες τους είναι… γεμάτες. Άλλωστε, βάσει και των κανονισμών οφείλουν να λειτουργούν μόνο με ραντεβού.
Τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται αυστηρά, με τη χρήση μασκών και γαντιών να είναι καθολική, ενώ οι χώροι απολυμαίνονται και καθαρίζονται τακτικά. Ο συνωστισμός, λόγω και της λειτουργίας κατ’ αποκλειστικότητα με ραντεβού αποφεύγεται.
«Έχουμε υπάρξει και καλύτερα», τόνισαν χαρακτηριστικά ορισμένοι από τους κουρείς, θέλοντας να δώσουν το στίγμα που άφησε το lockdown των τόσων ημερών στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση μόνο αισιοδοξία προκαλεί το να βλέπουμε εικόνες φυσιολογικές μεν, τις οποίες είχαμε ξεσυνηθίσει δε και πάλι, μετά από καιρό. Καλές δουλειές!




agriniopress

2 σχόλια:

  1. είναι τόσο δύσκολο σε καταστάσεις καταντίνας να μάθουμε να κουρευόμαστε μόνοι μας ?
    ήδη κάποιοι γνωστοί στο ξηρόμερο αυτοκουρεύτηκαν και αυτο το εγραψαν και στα τοπικά blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι τόσο δύσκολο σε καταστάσεις καραντίνας να μάθουμε να κουρευόμαστε μόνοι μας ?
    ήδη κάποιοι γνωστοί στο ξηρόμερο αυτοκουρεύτηκαν και αυτο το εγραψαν και στα τοπικά blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο