Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Σταμνά: Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Στη δικαιοσύνη θα κληθεί να λογοδοτήσει ο 61χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες από τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Σταμνά.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από έντονη λογομαχία με έτερο κάτοικο της περιοχής, ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον αυτού και μίας γυναίκας, στο σπίτι της οποίας εισήλθε ο άνδρας προκειμένου να διαφύγει, με κυνηγετικό όπλο, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσει τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητούνταν από την αστυνομία.
Ο άνδρας συνελήφθη από Αστυνομικούς του Α/Τ Αιτωλικού σε αγροτική περιοχή και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες προανάκρισης. Σε έρευνα που ακολούθησε στον τόπο της σύλληψης και στον δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, 89 φυσίγγια και μια υφασμάτινη θήκη φυσιγγίων, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει τέσσερις κάλυκες και μια μάλλινη τάπα φυσιγγίου.
Κατά τα φαινόμενα, ο συλληφθείς έχει προσωπικές διαφορές με τον άνδρα κατά του οποίου και πυροβόλησε, ο οποίος είναι και συγγενικό του πρόσωπα.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
 https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο