Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η Χειρονομία μούτζα (ή φάσκελο) στο Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- ΒΙΝΤΕΟ!!!

           Ενας αναγνώστης, είδε το ΒΙΝΤΕΟ απο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ, την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, «ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ» και παρατήρησε ότι ο Δημοτικός Συμβουλος Ξενοφώντας Καούρας απο την Πλαγιά, προέβη σε μια άσεμνη χειρονομία (Μούτζα)..
             Ο Ξενοφώντας Καούρας από την παράταξη του Δημάρχου μόλις τελείωσε η συζήτηση στο 2ο θέμα στη ημερήσια διάσταξη: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ προϋπολογισμού δαπάνης 393.000,00€, και η οποία αναβλήθηκε, «απάντησε» με μια άσεμνη χειρονομία (Μούτζα).... αφιερώνοντας τη χειρονομία της …ανοιχτής παλάμης!!!
       Και ο Αναγώστης μας οργισμένος τονίζει: "είναι απαράδεκτο κατα τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου να γίνεται τέτοια χειρονομία προσβλητικότατη, που αμαυρώνει την εικόνα του κορυφαίου πολιτικού οργάνου του Δήμου.."....... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (στο 28'50)....


BINTEO......... 


32 σχόλια:

  1. Άμα ο άλλος είναι μπουρτζόβλαχος χειρονομίες θα κάνει...τί άλλο μπορεί να κάνει??.....χειρονομίες και θορύβους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νόμος ορίζει απαλλαγή από τα καθήκοντά τουλάχιστον για έξι μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΚΑΠΟΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε ρεντικολα.Εχετε κατακλεψει το δήμο και σας έφαγε η αλαζονεία.Δεν ντρεπεσται λίγο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή του μορφωμένο άτομο και να κάνει χειρονομίες του πεζοδρομίου . Πρέπει να παραιτήθει για να μη του το ζητήσει ο κ. δήμαρχος τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση .παραιτηση τώρα αν υπάρχει ίχνος ευθιξίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας φίλος σε προηγούμενο σχόλιο είπε ότι είναι γιος του μακαρίτη κ. Καθηγητή Καουρα! Δεν είναι, συνωνυμία έχουν. Είναι γιατρός ο γιος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το χαίρονται το ζώο τα ζώα που τον ψηφησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Ο Ξενοφώντας Καούρας...《 εκπαιδευτικός 》...απο την Πλαγιά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Συνδυασμό “Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε” με τον Γιώργο Αποστολάκη....Μπράβο και μας κάνει και τα παιδιά μάθημα,Μνημόνια μέχρι το 2050 ωρε Ελληνάρεςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δάσκαλε ως Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Μέριμνας, δεν έχεις καταλάβει τι γίνετε; Σταμάτα να υπογράφεις εν λευκό. Υπάρχουν νόμοι που παραβιάζονται και έχεις ευθύνη μεγάλη. Θα σε αδειάσουν τη κρίσιμη ώρα. Τότε θα σου πω ποιος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αμεσως να τον φατε τον ανθρωπο. φαινεται οτι κατι χτυπησε μπροστα στην καμερα αμεσως να βγαλετε τη χολη σας να την φατε κιολας. ανθρωποι εσεις δε γιενεστε ποτε οπισθοδρομικοι ζηλοφθονοι καλα θα κανετε να συντονιστειτε και να σοβαρευτειτε αλλιως θα απομονωθείτε απο ολους τους υπολοιπους δημοτες και θα περιθωριοποιηθείτε (οχι οτι δεν ειστε ηδη λεμε τωρα αφου ειστε οι γνωστοι μετρημενοι στα δαχτυλα) γιατι θα ερθουν δυσκολες εποχες και ο μονος που θα μεινει πισω ειστε εσεις. θα χτυπιεστε και θα τρωγεστε σα τα σκυλια μονοι σας μες στη μεση του δρομου απο την κακια σας ολοι οι υπολοιποι θα σας εγκαταλειψουμε. φιλικα ενας συγγενης σας. ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζαχαράκη και Μυλωνίδη κάντε αντιπολίτευση. Κάντε έλεγχο. Δεν βλέπετε το πάρτι που γίνεται; Η αφωνία σημαίνει πολιτική συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σώπα ρε κοσμοπολίτη λεπτεπιλεπτε!!! Σας έφαγε "πολιτισμός" και η υποκρισία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H παιδεία που έχω λάβει η ηθική μου αλλά και η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια ως δάσκαλος και τους τελευταίους μήνες ως δημοτικό σύμβουλος,δεν θα μου επέτρεπε να προβώ σε τέτοιες άσεμνες χειρονομίες προς οποιοδήποτε.Λυπάμαι πραγματικά πολύ για τον ΑΓΝΩΣΤΟ αναγνώστη που παρερμήνευσε (ΑΘΕΛΑ Η ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ) μια κίνηση μου στην σχεδόν 3ωρης διάρκειας τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου.Πολύ λυπάμαι επίσης που κάποιους τους ενοχλούν οι πολύ μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για σημαντικά έργα στο δήμο μας,εν μέσω αυτής της δύσκολης κατάστασης που επικρατή στη χώρα μας,είναι καιρός να βοηθήσουμε όλοι για έναν καλύτερο δήμο.

    Υ.Γ. Για να λύσω κ την απορία στον ΑΓΝΩΣΤΟ αναγνώστη,χτύπαγε το κινητό μου για αρκετή ώρα το οποίο το είχα δίπλα από τον υπολογιστή και ήταν για κάτι σημαντικό που όπως καταλαβαίνεις πιστεύω δεν μπορούσα να κάνω εκείνη την ώρα.
    Πάντα στη διάθεση σας

    Με εκτίμηση
    Δημοτικός Σύμβουλος
    Ακτίου -Βόνιτσας
    Καούρας Ξενοφώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΡΕ ΑΦΟΥ ΡΕΤΑΛΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΥΤΖΩΜΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκείνο τον Σωτηρακη τον προδρομιτης γιατι τον έφερε ο στουπας να τον δούνε ας προσέχουν μην πάθουν απο ηπςρκοποση αχ δήμαρχε τι τα ηθελες αυτα στο συνδυασμό σου δεν τα πήγαινες για πνιγμό Α ρε καρελου κ Θωμά καφριτσα πως τα βγαζετε περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ?
    Ο ΒΙΤΣΑΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δάσκαλε μην εκτίθεσαι. Την έκανες την απαράδεκτη χειρονομία. Ζητά συγγνώμη από τους Δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κι εδω κυριοι βλεπουμε το επιπεδο πολιτισμου και αλληλεγγυης ορισμενων "αγνωστων και αγανακτισμενων" που ταχα ενδιαφερονται για το καλο του τοπου μας. για τους υπολοιπους που ειδαμε και συμμετειχαμε στη συνεδριαση ουδεμια σκεψη μας πηγε στο μυαλο οτι αυτη η χειρονομια ηταν μουτζα. (σε ποιον!? και γιατι??) αλλα οποιος εχει τη μυγα η το κορκολι τον τρωει και ακομα και να κλ@σει καποιος δεν μπορει γιατι θα παρεξηγηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που το είδατε αυτο ρε παιδιά ο Καουρας ειναι πολυ καλο παιδί και αν εκανε κατι αλλο εσεις να βγάλετε αμέσως την χολη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έκανες και έγκλημα καουρα αλλά μην μας λες μπούρδες.... Απαρηθμησε τα έργα τα μεγάλα για να ξέρουμε και εμείς. Έτσι όπως το διατυπώνεις το παράπονο είναι σαν να σας χρωστάμε χάρη από την προσπάθεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον στουπα ήταν η μούντζα δεν το καταλάβατε Γιατί ρε Καουρα μουτζωξες το παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θύμιο πάρε την ομάδα πάνω σου, τι σε σταμάτησε αφου ήσουν Δήμαρχος; ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλίμονο να ναι και ένας νορμάλ σε αυτό το συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε αυτό το συμβούλιο η σάρα και η μαρα μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να τρώτε μαναχα καλοί ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι χάρη να του κρατάς γιατί οι ερετοι τρεχουν και δεν φτάνουν και συνήθως δεν αμείβονται αυτα ας το καταλαβεται οι πιο πολλοί ειναι χωρίς μισθό θέλουν και κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΗΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΥΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προσπαθήστε για το καλό του τόπου μας και αφήστε τις χειρονομίες...Τόσα χρόνια στην κουτάλα κάντε και τίποτα γιαυτό τον άμοιρο τόπο όχι μόνο να τρώτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο