Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ομολογία αποτυχίας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ η τροποποίηση της μελέτης ανακατασκευής της πλατείας ΒΟΝΙΤΣΑΣ

       Η παράταξη «Συμφωνία Ελπίδας», με επικεφαλής τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Μασούρα, από τις 28.04.2020 συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου τονίζει: 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
από το δημοτικό συμβούλιο 28.04.20:
          Ομολογία αποτυχίας της δημοτικής αρχής, η απαίτηση για επιπλέον κονδύλιο 137.200 ευρώ για την ολοκλήρωση της πλατείας Ανακτορίου. Πρόκειται για ποσό που αντιστοιχεί στο 40% περίπου του συνολικού έργου, που αφορά κατά κύριο λόγο την οδό Δεληγιώργη, την πλατεία Ανακτορίου και την πλατεία Σακελλαροπούλου.
       Η εγκεκριμένη από την παράταξη Αποστολάκη (στην προηγούμενη δημοτική θητεία) μελέτη της πλατείας φαίνεται ότι τροποποιείται ολοκληρωτικά. Το δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε για το κόστος των προτεινόμενων εργασιών, όχι όμως για τη μελέτη! Γι’ αυτό, αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε θετικά, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού όμως εγκρίθηκε μόνον με τις ψήφους της παράταξης του κ. Αποστολάκη. Μετά από μήνες εγκατάλειψης, το έργο δεν προχωράει και η πλατεία υποβαθμίζεται.........



    Κατόπιν ενημέρωσης με πρωτοβουλία μας και εκ των υστέρων από την τεχνική υπηρεσία, χωρίς να μας έχουν παρασχεθεί όμως ακόμη έγγραφα στοιχεία, παρά το αίτημά μας:
      -Ο δρόμος που σκάφτηκε και είχε σχεδιαστεί αρχικά σε χαμηλότερο επίπεδο από την πλατεία, θα κατασκευαστεί εν τέλει, με κυβόλιθο, στο ίδιο ύψος με την πλατεία. Ποιος έχει ήδη πληρώσει το κόστος του σκαψίματος του δρόμου που έγινε και τώρα θα «χωθεί»; -Ασφαλώς, οι συνήθεις ύποπτοι: οι δημότες!
 -Θ’ αντικατασταθούν οι πλάκες της πλατείας, από κυβόλιθο.
  -Θα φυτευθούν κάποια δέντρα.
 -Θα κατασκευαστούν πέργκολες μπροστά από κάθε κατάστημα, για ομοιομορφία.
       Δηλαδή στην ουσία πρόκειται για «άλλο» πλέον έργο, σε σχέση με το πολυδιαφημισμένο προεκλογικά, με αυξημένο κόστος, από το «ράβε – ξήλωνε».
        Κατά τ’ άλλα, ορισμένοι επιμένουν να παρουσιάζονται ως «δήμαρχοι των έργων»….
..........................................................


Προχειρότητα, ανευθυνότητα και όραμα μηδέν για το μέλλον του τόπου, μας έγραψε ένας ΒΟΝΙΤΣΙΑΝΟΣ 

          Ομολογία του Δημάρχου περί του νέου σχεδίου  της κεντρικής πλατείας Βόνιτσας.
   «Θα κατασκευαστούν πέργκολες μπροστά από κάθε κατάστημα, για ομοιομορφία.»
  Συνεδρίαση της 28ης Απριλίου 2020 (σε αυτή που ο σύμβουλος του δημάρχου μούτζουνε

      -Πολλοί δήμαρχοι άλλαξαν την πλατεία. Βρέθηκε ενας να την κάνει δρόμο και προέκταση καταστημάτων.
    -Μια πλατεία με ένα δρόμο σαν σαλιγκάρι και ότι απομένει να καλύπτεται από πέργκολες.

    -Πλήρωσαν μελετητή και μετά από τρία χρόνια διαπίστωσαν ότι η μελέτη του ήταν άχρηστη. 
      -Ποιος έκανε την μελέτη, πόσα πήρε;
      -Ποιοι  παρέλαβαν την μελέτη.
       -Ποιοί υπέγραψαν την προκήρυξη του έργου.
Παραμένουν άγνωστοι. 

         Το μόνο γνωστό είναι ότι εμείς οι κάτοικοι της Βόνιτσας θα ξαναπληρώσουμε. Το κυριότερο είναι ότι  θα ξαναπληρώσουμε για να κάνουμε μια πλατεία δρόμο και ότι απομένει χρήση των καταστημάτων.
-Θα τους φτιάξουν και τις πέργολες για να μην ξοδευτούν.
Αυτά ψήφισε μόνο η παράταξη του Δημάρχου. 
     Οι Βονιτσιάνοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης, εκτός από ορισμένους που μπορεί να έχουν συμφέροντα στη πλατεία, γιατί ψήφισαν αυτή τη καταστροφή; 
-Άλλο η παράταξη και άλλο το συμφέρον της πόλης. 
-Ζούμε μέσα στην ίδια πόλη. 
-Δεν το καταλαβαίνουν; 
-Και όμως αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. 

-Πολλοί δήμαρχοι άλλαξαν την πλατεία. Βρέθηκε ενας να την κάνει δρόμο και προέκταση καταστημάτων. 
-Εύγε.... Εύγε....

Ενας Βονιτσιάνος
..............................
ΒΙΝΤΕΟ: Στο 08.32 ξεκινά η σχετική συζήτηση



47 σχόλια:

  1. Πολλοί δήμαρχοι άλλαξαν την πλατεία. Ένας μόνο την μετάτρεψε σε δρόμο και σε προεκτάσεις καταστημάτων. Εβγε δήμαρχακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βόνιτσα τέλειωσε και δεν φταίει κανενας Αποστολάκης φταίει 100% που η τοπική κοινωνία τον εκλεγεί 2 δεκαετίες τώρα. Γιώργο καλά τους κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρώμια Και δυσωδία να κοπούν παραπάνω τιμολόγια . Μόνο το σώμα επιθεωρητών δημοσίων έργων και εσπα θα βγάλει την Αλήθεια .προσεξτε τις υπογράφες σας δημοτικοί σύμβουλοι και μηχανικοι θα σας βάλει φυλακή αυτός ο κλητήρας που κάνει τον δήμαρχο και τελείωσε το γυμνάσιο και διοικεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρέθηκα, κουράστηκα,σιχάθηκα Όχι κύριε Μασούρα πλέον αν θέλετε ο αγανακτισμένος κόσμος να σας ακολουθήσει να τον πάτε στον Εισαγγελέα. Στοιχεία νομίζω έχετε και εσείς και ο κύριος Κασολας. Στον εισαγγελέα λοιπόν,όλα τα άλλα είναι καραμέλες για τα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΙΛΑΣ-ΡΟΥΦΗΣ-ΜΑΝΑΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ-ΝΤΕΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΟΛΟΙ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά να τα βλέπουν οι ετεροδημότες που τους κατεβάζει ο Καργιολης τσάμπα να ψηφίσουν και με ένα 100σταρικο δωράκι μας τον χρεώνουν δεκαετίες τώρα στην πλάτη Μας.Αποστολακη κατέστρεψες την Βόνιτσα για αυτό θα μείνεις στην ιστορία. Πήρες πόλη και θα παραδώσεις χωριό κατσαπλια,αμόρφωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια η Νίκη Φούντα τι έχει να πει για το άδειασμα που της έκανε ο Αποστολάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη ξεχάσουν να κρατήσουν και μια θέση για το άγαλμα του δημάρχου Αποστολάκη για την μεγάλη προσφορά στο τόπο για τα μεγάλα έργα που εδώ και μία 20ετια προσέφερε στον τόπο που οι δημότες έμειναν τόσο ευχαριστημένοι και για αυτό τον λόγο τον ψήφισαν τόσες πολλές τετραετίες ..
    Οι πέργκολες να είναι αδιάβροχες παρακαλώ τι καλά που το σκέφτηκαν γιατί αυτό (πέργκολες) ήταν που μας έλειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Δήμαρχε της καρδιάς μας ,καλά τους κάνεις ,συνέχισε έτσι μέχρι να βάλεις ταφόπλακα στην Βόνιτσα. Το τιμολόγιο μην ξεχάσεις,ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν είστε μακακες εκεί στο δημοτικό συμβούλιο δεν ντρέπεστε ποσό ακόμα θα υποφέρουμε από αυτό το χάλι στην πλατεία γιατί δεν αντιδράσατε με τα κουραφεξαλα σχέδιο του δημάρχου δεν έχετε φιλότιμο εσείς εκεί στο δήμο και οι πολίτες της Βόνιτσας.
    Από τότε που είχε την καφετέρια ακρόπολης έχω να δω κόσμο στην πλατεία και Ιούλιο Αύγουστο.
    Φραξατε τη μισή Βόνιτσα δεν ξαναπέρασε άνθρωπος και αμάξι μπροστά από το φαρμακείο-παρθενη παπούτσια πλατεία- ραφταδικο-ιωαννου φαρμακείο Άγιος Σπυρίδωνας ΟΠΑΠ Λουριώτη και πλατεία ΚΕΠ.
    20 χρόνια τώρα αισχος
    Δεν υπάρχει σχέδιο.. μόνο ραβε- ξηλωνε και να παίρνουν οι εργολάβοι χρήματα .
    Η πλατεία το 2015 μια χαρά ήταν ο δρόμος στην μέση 10 εκατοστά χαμηλότερος να ήταν και να περνούν τα αμάξια άλλα να μην σκαλωνουν μπροστά από την πόρτα στα ΚΕΠ..το καλοκαίρι να κλείνει με μία μπάρα και τέλος να βάλουν τις πέργκολες ..
    Απλά για να πέφτουν τα κονδύλια,να πληρώνονται οι εργάτες και να μαζεύουμε ψήφους κατέστρεψαν εδώ και μια 20ετια το μισό κομμάτι της Βόνιτσας πού ήταν βιτρίνα για την πόλη και να γίνεται ο κακος χαμός με το μποτιλιάρισμα φανάρια-τραπεζα Πειραιώς.
    Αισχος στο δήμαρχο 20 χρόνια, αισχος στο ΔΣ 20 χρόνια και αισχος στους πολίτες του Δήμου Ακτίου 20 χρόνια τώρα δεν αντέδρασαν ποτέ .
    Ζήτω οι γύφτοι και τα ναρκωτικα τόσος μεγάλος ξεπεσμός στον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Ο Κάρυ όλα σωστά τα έκανε. Οι μηχανικοί ήθελαν μίζες και ο Μέγας Δήμαρχος μας που είναι τίμιος δεν έδωσε τίποτα και εκτός αυτού τώρα με περιφερειάρχη τον Φαρμάκη δεν του δίνουν αυτά που δικαιούται από τον Κατσιφάρα. Δήμαρχε προχώρα μπροστά και εμείς από πίσω σε ακολουθούμε με κλειστά τα μάτια. Κάνε τον τόπο μας κόσμημα μόνο εσύ μπορείς άλλωστε. Είσαι ο Ένας, είσαι ο Μέγας είσαι Τιτανοτεράστιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν δεν πάει φυλακή η Βόνιτσα θα γίνει το χειρότερο χωριό της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργο.Εγω νόμιζα πως ΕΙΝΑΙ το χειρότερο χωριό με τους χειρότερους κατοίκους.

      Διαγραφή
  13. Καλά το κάνει το Καργιολοχωρι,εμείς στην Παλαιρο να δούμε τι θα κάνουμε. Βιτσα τοσο γλυκιά ειναι η κουτάλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 20 χρόνια Ραβε ξήλωνε ραβε ξήλωνε Το τέλος της Βόνιτσας έχει ονοματεπώνυμο Γεώργιος-Θεωδορος Αποστολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένας Ντοπιος εισαγγελέας δεν υπαρχει να επέμβει αυτοβούλως?Γιατί αν περιμένουμε από το καλά στημένο πολιτικό σκηνικό του Δήμου μας δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στην όμορφη Βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μασουρας, φερεντινο, κασολας μιλανε(βίντεο) απλά, χωριάτικα, σωστά και από την άλλη ο δήμαρχος με μισόλογα, λάθος παραδείγματα, ότι τρέχει, κάνει, ρανει, βρίσκει κλπ.. Και το χειρότερο ειρωνευετε συμβούλους τύπου ότι είσαι νέος θα μάθεις και τέτοια.. ΞΎΠΝΑ ΒΌΝΙΤΣΑ. θίχτηκε και ο ΚΑΟΥΡΑΣ ότι κάποιοι ενοχλούνται απ τις προσπάθειες που κάνουν στο Δήμο. Τρομάρα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δηλαδή αυτή την ξεφτίλα θα την λουστούμε όλο το καλοκαίρι μαζί με τον covid?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιδού ο Δήμαρχος των έργων. μετά από 14 χρόνια Δήμαρχος την κεντρική πλατεία της έδρας την έχει σε αυτό το χάλι. Είναι πολιτικά επικίνδυνος. Το Δήμο τον διοικεί μαζί με μία εξωθ!σμική π@ράγκ@.Οι νοήμονες γνωρίζουμε. Θα πληρώσουν για όλα, και θα πληρώσουν πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ ξέρω ότι όσο ειμασταν ξεχωριστός δήμος στην Πάλαιρο,από τον καιρό του Βίτσα , του μακαρίτη Αχειμαστου και του Σολδάτου,ειμασταν μια χαρά δήμος, με τα έργα μας και την συννενόηση μας ,έστω και με ελάχιστη γκρίνια.οταν γίναμε δήμος με τη Βόνιτσα και τους ψηφοφόρους του πενηνταρικου,πήραμε την κατιούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα γίνετε χειρότερα κ από την Κατουνα. Εξαφανισμένοι όλοι τους.Ολα έμειναν στα λόγια. Κουρασατε κυριοι. Ότι είχατε να προσφερετε το κάνατε. Καθήστε να δοκιμαστεί και κανένας άλλος. Το θέμα είναι ποιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ 75%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόλη φάντασμα η Βόνιτσα από το κακο στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 12:35,γιατι γκρινιαζεις αφού εσείς οι ζαβερδιανοι τον στηρίξατε επανειλλημενα στις εκλογές. Τώρα είναι αργά για δάκρυα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αποστολάκης αν είχε ήθος έπρεπε να ντρέπεται που κυκλοφορεί με όσα δεινά έχει κάνει στο τόπο, η λέξη ντροπή ηθική και Αποστολάκης δεν πανε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΠΟΛΊΤΗ. ΤΟΥ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΡΠΕΞ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΑΊΝΕΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΈΣ. ΝΑ ΒΓΟΓΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΓΒΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΡΑΓΩΔΊΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΩΩΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΌΝΙΤΣΑ.Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Τ ΔΗΜΟΥ
    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ (ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΜΕ)ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ Η ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ''ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ'' Τ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1.43 στην ζωή εκτός από το χρήμα Υπάρχουν και άλλες αξίες.Δυσκολο να καταλάβεις τι γράφω εύκολο να μιλάς με ποδοσφαιρικούς όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βλέπω τις εικόνες και με πιάνει η καρδιά μου. Αχ Βονιτσουλα μου πως σε κατάντησαν οι Τζεφριεοι και οι Αποστολακεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε Μασούρα μου κάνει εντύπωση με όσα λέτε η απάθεια του Αποστολάκη.Τον λέτε ψεύτη ανίκανο επικίνδυνο απατεώνα και αυτός κάθεται να ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ 2010. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ Η ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ Η ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΗΣΤΙΚΩΜΕΝΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζεις σε άλλο κόσμο?

      Διαγραφή
    2. 11.54 Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Αν ναι να το κοιτάξεις δεν πρέπει να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    3. Τι ν πει κανείς;η αιώνια Βόνιτσα.γενιες κ γενιές πάντα τ ιδιί.

      Διαγραφή
  34. ΒΟΝΙΤΣΑ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δε βαρέθεικατε ν λέτε για τ κατηγορία ακομα;αφού στις εκλογές θ περασετπ απ' τ ταμείο θ τ πάρετε τ 50αρι και αμέσως θα πείτε ζήτω ο μεγάλος κάρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ.ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΚΑΡΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΡΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΖΗΛΕΙΑ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΝΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τ φωνάζετε μωρέ όλοι;αφού όταν έρθουν οι εκλογές θα παρετπ τ πενηνταρακι σας και θ πάτε πάλι στον καργιωλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάμε Λευκάδα ν σωθουμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καργιολακια βγάλτε το σκασμό επιτέλους ρεντικολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο