Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πάνω από 10 χρόνια ακινησίας και αχρηστίας και μας ρωτάνε τι κάναμε για την μηχανοκίνητη σκούπα (βίντεο)!

Αστακός 6.5.2020 

Δελτίο τύπου 

Μετά πάνω από 10 χρόνια ακινησίας και αχρηστίας, μας ρωτάνε τι κάναμε για την μηχανοκίνητη σκούπα. 

        Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου», ρωτηθήκαμε δημόσια για την μηχανοκίνητη σκούπα των 90.000 €, αν της κάναμε service και αν την χρησιμοποιούμε.

Οι δικές μας ερωτήσεις αποκαλύπτουν την παραπλάνηση και την σκοπιμότητα:

  • Πότε προμηθευτήκαμε το μηχάνημα και πόσο έχει χρησιμοποιηθεί προς όφελος των δημοτών; 
  • Πόσο καιρό είναι σε ακινησία και σαπίζει; 
  • Δημόσια αυτό το ερώτημα, ο επικεφαλής της «Αναζωογόνησης Ξηρομέρου», το έχει θέσει σε προηγούμενες δημοτικές αρχές;
                Επειδή λοιπόν η παραπλάνηση και η υποκρισία περισσεύει, για ένα μηχάνημα που η προμήθεια του είναι από το 2007, που χρησιμοποιήθηκε λίγους μόνο μήνες προς όφελος των δημοτών, που για πάνω από 10 χρόνια είναι σε ακινησία και σαπίζει σε ένα υπαίθριο παρκινγκ, απαντάμε ότι οι δημότες γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν την σκοπιμότητα των ερωτημάτων και τα λογικά και χρονικά άλματα άνω της δεκαετίας..............


           Σαν νέα δημοτική αρχή, ήδη εξετάζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η κινητή περιουσία του Δήμου και θα προσπαθήσουμε όσα μηχανήματα είναι σε λειτουργική κατάσταση να τα ενεργοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών. Και για το συγκεκριμένο, το έχουμε ήδη εξετάσει και θα δούμε αν παρά την ακινησία άνω της δεκαετίας, μπορούμε να το λειτουργήσουμε για τους δημότες μας.
Οι εποχές που τα μηχανήματα του Δήμου ήταν κοινόχρηστα σε φίλους και κολλητούς, τελειώσανε οριστικά. 

*Επισυνάπτεται βίντεο με το συγκεκριμένο μηχάνημα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
ΒΙΝΤΕΟ...


21 σχόλια:

  1. Γιατί αποποιειστε όλοι τις ευθύνες σας? Τριανταφυλλακη πόσοι δικοί σου ήταν δημοτικοί σύμβουλοι από το 2007 ως σήμερα? Εσύ σαν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ντίνα τι έκανες? Ο Σαμαράς τι έκανε? Τα έχετε βάλει με όλους όσους αντιπαθεί το δεξί σας χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαλουνηδες και πανταζηδες λιγο φιλοτιμο ρε αθεοφοβοι δεν βλαπτει.πεστε ενα συγγνωμη για τα κακα που κανατε στο δημο .εστω μια συγγνωμη ρε ρεταλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε ήδη 9 μήνες στη διακυβέρνηση του Δήμου. Η περίοδος χάριτος έχει περάσει προ πολλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά πρόσεχε μη σκίσεις κάνε καλσόν Λάκη !!!!

      Διαγραφή
  4. 90000;;;;;;;;τι έφτιαξε ο σταικορ ;;;;;εγώ δεν θυμαμαι τέτοιο μηχανημα στον αστακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριανταφυλλακη πολύ μας έχεις ζορίσει. Μάζεψε όλα τα ουκ ολίγα που έχεις βρει μέχρι τώρα και κάνε μια μήνυση για άσκοπη χρήση της περιουσίας του Δήμου από τον τέως και τα συναφή, και άσε μας με τις ανακοινώσεις. Δεν σε ψήφισα γιατί κάτι μου έλεγε ότι είσαι στο περίπου μια από τα ίδια και δυστυχώς δεν το έχω μετανοιώσει (ακόμα). Λοιπόν άσε τις κουβέντες και τα δελτία τύπου και κάνε τίποτα που να έχει και σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννης Καρναβάς6 Μαΐου 2020 στις 7:11 μ.μ.

    Θέτω συγκεκριμένο ερώτημα ( αν και απ την ανακοίνωση , διαφαίνεται ότι είναι περιουσιακό στοιχείο της διάδοχης κατάστασης του πρώην Δήμου Αστακού ), υπάρχουν παραστατικά παράδοσης κατά την απογραφή , μετά την συγχώνευση των Δήμων σε Δήμο Ξηρομέρου ??? το κόστος χρεώθηκε στα έξοδα των μηχανημάτων του Δήμου και παραλήφθηκε με όλους τους τύπους απ την Νέα Δημοτική Αρχή του 2010 ??? Είναι ερωτήματα που χρήζουν απάντησης , και Αν Υπάρχουν, απόδοση ευθυνών !!!..διότι αναφέρεται τεράστιο ποσόν αγοράς !!! Εάν ιδιοποιήθηκε η χρήση του, εμπίπτει στην κατάχρηση Δημόσιας Περιουσίας....Κύριοι της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής , να επιδείξετε την πρέπουσα και επιβεβλημένη σοβαρή έρευνα.....Ο Δήμος έχει ανάγκη απο διαφάνεια και Εμπιστοσύνη....( προσωπικά έχω σοβαρότατες αποδείξεις ότι αυτό ακολουθείτε ) Θα περιμένω σταδιακή ενημέρωση επ αυτού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποχείριο ένας ολόκληρος Δήμαρχος στο δεξί του χέρι για να ικανοποιεί το μίσος του. Ο οποίος αν ψαχτει θα βγει βρώμα και δυσοδια και θα πάει από κει που ήρθε.Το παίζει άμεμπτος αλλά εκεί που είναι δε βρέθηκε με την αξία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο θα ειναι να μιλαε ετσι για τον εαυτο σου παλιοπαρταλο......υποχειριο ηταν ο δημος 5 χρονια στα "γαμ.....τικα" του συγχωρεμενου του γαλουνη και καθε απατεωνα......αντε τραβα να δουλεψεις παλιορεμπελο......βρωμαει το χνωτο σοτ χολη και λασπη....

      Διαγραφή
  8. Κύριε Καρναβά μην περιμένετε απάντηση γιατί δεν πρόκειται να προβούν σε καμιά ενέργεια. Αποδεικνύονται δυστυχώς άβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάσα τσίχλα εσυ

      Διαγραφή
    2. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.....παρτε ρε εναν ενεργο πολιτη.....εισαι για γελια...

      Διαγραφή
  9. Δυστυχώς για το ξηρομερο κάτι τύποι σαν το σταικο και το γαλουνη κατέστρεψαν το τοπο.δεν άφησαν τίποτα όρθιο και ολοκληρωμένο .μισες δουλειές .βεβαια αυτοί τιμωρήθηκαν απο το λαό πολύ σκληρά και με το χειρότερο τροπο . Κύριε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ κύριε δημαρχε έχετε πολύ δύσκολο έργο .ο λαός ειναι μαζί σας ,αλλά θα κριθείτε στο τέλος και εσείς .οι άλλοι δυο ειναι φαντάσματα στο χρονοντούλαπο πλέον της ιστορίας του τόπου .θα κριθείτε πολυ αυστηρά κύριε Τριανταφυλλάκη και να φροντίσετε η κριτική να ειναι θετική για εσάς και το έργο σας.διαφορετικα θα γίνεται και εσείς παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δυστύχημα ειναι ότι απο το νόμο δεν υπάρχει παραλαβή και παράδοση στους δημους και κάποιοι καναν χρυσές δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε 5.59 θα σου φρεσκάρω εγώ την μνήμη ,εκτός και αν έχεις άνοια αγιάτρευτης ,ότι η υπέρ αυτόματη σκούπα αγοράστηκε μα δημοπρασία και πληρώθηκε αμέσως από τον Σταικο με 90.000 ευρώ .
    Παναγιώτης Σταικος ο εφιάλτης σου.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσό δουλεψε;γελωτοποιός εισαι απλά δεν το ξερεις

      Διαγραφή
  12. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα καμ του νταντυ.Μυριζετε χωματίλα πάρτε το χαμπαρι

      Διαγραφή
    2. Ποια αντιπολίτευση ;εδώ γελαμε

      Διαγραφή
    3. Φθλε για τα μηχανηνατα ερωτηματα εκανε ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΜΑΣ ....ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟΙ

      Διαγραφή
  13. Γιάννης Καρναβάς7 Μαΐου 2020 στις 6:56 μ.μ.

    Μέ μια απλή ανάγνωση των δημοσιευθέντων, καταλήγει κανείς με ευκολία ότι : Υπάρχει σ ένα χώρο , μαζί με τουλάχιστον ένα απορριμματοφόρο, το εν λόγω μηχάνημα σε ανεκτή οπτικά κατάσταση..Ως εδώ , ουδέν μεμπτόν....Και τα δύο μηχανήματα, αναγράφουν Δήμος Αστακού....για το παλιό ( πιθανών ) απορριμματοφόρο προφανώς είναι σε αχρηστία ( αν δεν είναι ετσι, ας με διορθώσει κάποιος) κανένα σχόλιο, Ομως το εν λόγω μηχάνημα στο οποίο αναφέρεται η επικαιρότητα , Γιατί δέκα χρόνια μετά την διάδοχη κατάσταση, αναγράφει ακόμα Δήμος Αστακού , και Οχι Δήμος Ξηρομέρου , όπως έγινε με ΟΛΑ τά μηχανήματα των πρώην Δήμων Αστακού - Φυτειών και Αλυζίας ??? Που μπορεί να ήταν κρυμμένο και να μην το έβλεπε κανένας αρμόδιος των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, Σαμαρά -Γαλούνη και η μέχρι σήμερα Τριανταφυλλάκη ??? Προσωπικά , έχοντας κάθε έννομο συμφέρον, ένεκα Δημότης Ξηρομέρου , αν αποδειχθεί ότι το Ιδιοποιήθηκε Ιδιώτης χωρίς διαχρονική σχέση με τον Δήμο, θα κινηθώ νομικά εναντίον του.......Και τελειώνω με απάντηση στο Αγνωστο φίλο 6 Μαΐου 2020 - 11:26 μ.μ. Φίλτατέ μου έχουμε κι εμείς χρέος να προστατέψουμε τα εν οίκο μας ...μη τα προσμένουμε όλα απ τους εκάστοτε Αιρετούς....Εμείς είμαστε η ...Δύναμή τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο