Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Eξελίξεις στην υπόθεση του 20χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ -Τι έχει συμβεί

Περισσότεροι από 7 μήνες έχουν περάσει από τότε που η 20χρονη Ειρήνη συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης και η ίδια συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά πίσω από τα κάγκελα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο δικηγόρος της οικογενείας Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε πως η ίδια θα οδηγηθεί εν νέου στις 4 Ιουλίου ενώπιον του δικαστή όπου πρέπει να δηλώσει αν είναι ένοχη ή αθώα.
«Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε μου είπε πως προσανατολίζεται να δηλώσει την αθωότητά της την οποία εξαρχής διεκήρυξε και σε μένα και στους γονείς της», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, εξηγώντας πως: «Αυτό θα οδηγήσει σε νέα αναβολή και προσδιορισμό της δίκης από Σεπτέμβριο και μετά διότι πρέπει να διαβιβαστεί η δικογραφία στο Ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ λόγω της ποσότητας των ναρκωτικών (2,5 κιλά). Εκεί θα διεξαχθεί δίκη που θα διαρκέσει 5-15 συνεδριάσεις».
Οπως τονίζει όμως ο ίδιος, το πρόβλημα είναι πως η κάθε συνεδρίαση κοστίζει 10.000 δολάρια:
«Οι γονείς της δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν οικονομικά τον δικηγόρο που επιλέξαμε στο Χονγκ Κονγκ οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα την υπερασπιστεί κρατικός δικηγόρος. Χρειάζεται περίπου 10.000 δολάρια τη συνεδρίαση. Είναι 10 συνεδριάσεις. Πού να βρουν τα λεφτά οι γονείς της να τα καλύψουν» τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.
Ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε το μοντέλο από την Μυτιλήνη να εκδοθεί στην Ελλάδα ώστε να δικαστεί στη χώρα μας.
«Είδα μια νέα κοπέλα. Πιστεύω στην αθωότητά της για να μην πάει χαμένο αυτό το παιδί. Θα κάνω το παν για να τη φέρω στην Ελλάδα» κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος έχει αναλάβει δωρεάν αυτή την υπόθεση.
http://www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. και γιατί πρέπει να τη λυπόμαστε,πόσους ανθρώπους θα κατάστρεφε με τη κοκαΐνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο