Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Το «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», απο το εργοστάσιο του νερού Κορπή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, ξεκινά το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα. Πρώτη στάση το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι!

«Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού» από το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή

 Η ενημέρωση για τη σημασία του νερού για τον οργανισμό και τον πλανήτη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

 O επιτυχημένος θεσμός, «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από το 2010, στο εργοστάσιο του φυσικού μεταλλικού νερού Κορπή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, ξεκινά το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα.  Πρώτη στάση το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι!

     Φέτος, το Φεστιβάλ μετατρέπεται σε εκστρατεία ενημέρωσης για την πολυτιμότητα του νερού και τη σημασία της ενυδάτωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών. Προωθώντας την υγιεινή ενυδάτωση, το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή θα βρίσκεται κοντά σε μικρούς και μεγάλους στο Αγρίνιο στις 29 Ιουνίου, στην Πλατεία Δημάδη και την επόμενη ημέρα στο Μεσολόγγι, στην Πλατεία Μπότσαρη, δίνοντας το μήνυμα ότι η πολυτιμότητα του νερού πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας, τα παιδιά αλλά και το ευρύ κοινό στους επιλεγμένους Δήμους θα πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και θα ενημερωθούν για τη σημαντικότητα του νερού με μοναδικό εκπαιδευτικό τρόπο.............



Το «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού» εντάσσεται σε μία από τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες της  Nestlé, το πρόγραμμα «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία» (Nestlé for Healthier Kids), η οποία ενώνει όλες τις προσπάθειες της εταιρείας για να στηρίζει τους γονείς στο ταξίδι τους για να μεγαλώσουν πιο υγιή παιδιά. Το Φεστιβάλ αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη σημασία του νερού για τον οργανισμό και τον πλανήτη. Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή έχει εδώ και χρόνια ενεργοποιηθεί και σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας για το 2018 με άξονα την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.


Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Υπεύθυνος του Τμήματος Νερών της Nestlé Ελλάς, δήλωσε: «Στην Nestlé σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιές μέλλον. Στόχος μας είναι να βάζουμε με κάθε πρωτοβουλία μία επιπλέον σταγόνα στη συνεχή προσπάθεια που κάνουμε ώστε να είμαστε υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο αύριο. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να χτίζουμε πάνω στην υγιεινή ενυδάτωση, αλλά και στη σημαντικότητα του νερού στη ζωή των ανθρώπων. Ανυπομονούμε να βρεθούμε κοντά στην τοπική κοινωνία και να ενημερώσουμε μικρούς και μεγάλους για την πολυτιμότητα του νερού».

Πρώτος σταθμός:

Αγρίνιο, Παρασκευή 29 Ιουνίου, στην Πλατεία Δημάδη, ώρες 10:00-13:00 & 17:00-20:00

Δεύτερος σταθμός:

Μεσολόγγι, Σάββατο 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Μπότσαρη, ώρες 10:00-13:00 & 16:00-19:00



Για περισσότερες πληροφορίες:
Αγγελική Παπαδοπούλου, Nestlé Ελλάς, 210 68 84 321


Σχετικά με τη Nestlé
Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως. Με παρουσία σε 189 χώρες σε όλο τον κόσμο και 328.000 εργαζομένους, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespresso μέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey, όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.
Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η κυκλοφορία του «Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé» το 1899, η «εφεύρεση» του Nescafé Frappé to 1957, η εξαγορά της Λουμίδης ΑΕ και του εργοστασίου καφέ στα Οινόφυτα το 1987.
Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, απασχολεί 800 μόνιμους εργαζομένους και το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών προέρχεται από την εγχώρια παραγωγή. Επιπλέον, εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως.
Στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: την απασχόληση των νέων, τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και την υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με δωρεές προϊόντων. Έτσι, με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιούργησε περισσότερες από 500 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα και ανανέωσε τη δέσμευσή της για ακόμη 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει δωρίσει τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω των 2 εκ. ευρώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων και περιφερειών όλης της χώρας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr
Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, καθώς και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, επισκεφθείτε το www.nestlenoiazomai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο