Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδρομή των ΚΔΑΠ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ στο ΝΑΥΠΛΙΟ (ΦΩΤΟ)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή, η εκδρομή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Ξηρομέρου (Αστακού –Φυτειών-Κανδήλας). 
       Συγκεκριμένα, η εκδρομή έγινε χθες 27/6/2018, με 4 λεωφορεία και περιελάμβανε επίσκεψη στο φρούριο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο. Οι γονείς με τα παιδιά τους είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο φρούριο και να δουν από κοντά τους  επιβλητικούς προμαχώνες, το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, το μέρος όπου φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης, ενώ η θέα του υπέροχου Ναυπλίου και το μαγευτικό Μπούρτζι χάρισαν σε όλους μια υπέροχη εμπειρία........



     Ακολούθησε αρκετός ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Ναυπλίου, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν έμεινε ανεκμετάλλευτος!
           Αξίζει να αναφερθεί   η θετική συμβολή του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ξηρομέρου κ. Κώστα Γεωργούλα και του Διοικητικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής. Το Συμβούλιο και ο Προέδρος, την στήριξαν με κάθε μέσο, ενώ φρόντισαν να προσφέρουν και κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες. 
             Να σημειωθεί η άριστη συνεργασία με τους γονείς των παιδιών αλλά και με τα ίδια τα παιδιά, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής μας. 
          Το προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. (Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας) θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο