Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τακτικές μεταθέσεις Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.: Ριζικές αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας! – ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ριζικές αλλαγές σε θέσεις – «κλειδιά» στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, έφεραν οι Τακτικές Μεταθέσεις Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στις Διοικήσεις των Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sinidisi.gr η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή σημειώθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου, όπου ο μέχρι πρότινος Διοικητής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος Γαλαζούλας, μετακινείται στο Επιτελείο της Διεύθυνσης ως Βοηθός. Την θέση του, αναλαμβάνει ο επίσης Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Μιχαήλ Τζιακώστας ο οποίος υπηρετούσε ως Διοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Νταλαπέρας, μετακινείται από το Τμήμα Άμεσης Δράσης όπου υπηρετούσε ως Διοικητής, στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου αναλαμβάνοντας τα ηνία της υπηρεσίας.
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Σταμουλακάτος, μετακινείται από το Τμήμα Μεταγωγών, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, ο Αστυνόμος Α’ Ηλίας Καραΐσκος, από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, στο Τμήμα Άμεσης Δράσης ως Διοικητής, ο Αστυνόμος Α’ Δημήτριος Γρηγορόπουλος, από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας στην Ασφάλεια Αγρινίου, ο Αστυνόμος Β’ Νικόλαος Κώστας, από την Ασφάλεια Αγρινίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας ως Διοικητής, ο Αστυνόμος Β’ Δημήτριος Ζωγράφος, από το Επιτελείο της Διεύθυνσης στην Ασφάλεια Αγρινίου και η Αστυνόμος Β’ Ευτυχία Σκαμπαρδώνη, από τον Σταθμό Τροχαίας Αμφιλοχίας στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Στις Διοικήσεις του Τμήματος Μεταγωγών και του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, παραμένουν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές, Κοσμάς Παπαγρίβας και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αντίστοιχα.
Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο