Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σάλος και στη Λευκάδα με το κύκλωμα ελληνοποιήσεων-έρευνες και στην Κανδήλα Ξηρομέρου

H Λευκάδα βρίσκεται καιρό τώρα στο επίκεντρο των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι άνδρες της  να καταφέρουν  να εξαρθρώσουν  ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παράνομων ελληνοποιήσεων. Ένας δικηγόρος  και ένας δημόσιος υπάλληλος είναι οι δύο που παρακολουθούσε μήνες τώρα η ΕΛ.ΑΣ μαζί με τους υπόλοιπους σε έξι σημεία της Ελλάδας .
Άφωνη η κοινωνία της Λευκάδας παρακολουθεί τις εξελίξεις.


Η δράση της ΕΛ.ΑΣ έφτασε μέχρι το χωριό Κανδήλα, στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου όπου το κύκλωμα φέρεται να έψαχνε αγρότες για να ασφαλίζει εικονικά αλλοδαπούς προκειμένου να αποκτήσουν δικαιώματα παραμονής. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν δημόσιο υπάλληλο που φέρεται να συνεργάζονταν με το κύκλωμα στην περιοχή του Ξηρομέρου, αλλά και έναν ακόμη δικηγόρο. Πρόκειται για άτομα πολύ γνωστά την τοπική κοινωνία.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως σημειώνει το Cnn.gr  ότι φωτογραφίες και βίντεο των δικηγόρων, την ώρα που συνόδευαν στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ τους παράτυπους αλλοδαπούς για να μεταβούν στις πόλεις που βρίσκονταν οι συνεργοί τους για να παραλάβουν τα πλαστά έγγραφα νομιμοποίησης τους, υπάρχουν στη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ.
Με πληροφορίες από το  http://lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο