Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις συλλήψεις αιρετών στο Μεσολόγγι: Πατριώτες… alacarte!

        Σε δημόσια παρέμβαση με αφορμή τις συλλήψεις αιρετών στο Μεσολόγγι για το κύκλωμα με τις παράνομες εκδόσεις αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς προχώρησε η Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας αιχμηρές εκφράσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση:

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ALACARTE!
     «Δύο πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της ΝΔ, έχουν συλληφθεί από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για «άριστους»,  προβεβλημένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας εκ των οποίων είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, εκλεγμένος με τη ΝΔ, και ο άλλος στέλεχος της ΝΔ, πρώην αντιδήμαρχος, νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης». (ΠΗΓΗ: documentonews.gr)............



          Η παραπάνω είδηση κατακλύζει σήμερα τα περισσότερα ενημερωτικά δίκτυα κι έρχεται να συμπληρώσει την λίγο παλιότερη αντίστοιχη είδηση που αφορούσε την καταδίκη σε 25 χρόνια κάθειρξης του πρώην «γαλάζιου» δημάρχου Μεσολογγίου για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διάσταση που υπάρχει μεταξύ λόγων και έργων, την ανηθικότητα που μπορεί να καλύπτεται από πομπώδεις και μεγαλόστομες εκφράσεις περί «έθνους», «πατρίδας», «απειλής από τον ξένο», και αποδεικνύοντας πανηγυρικά ότι «ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα».
          Το εθνικιστικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών της αντιπολίτευσης, με την αρωγή ακροδεξιών δημοσιευμάτων καταχρεωμένων εκδοτών που που στοχοποιούν, βρίζουν αισχρά και υποκινούν σε πράξεις βίας κατά της «εθνοπροδοτικής» κυβέρνησης «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», βρίσκει την καλύτερη απάντησή του στις αποκαλύψεις αυτές. Κι αν ο κ. Μητσοτάκης ελπίζει ότι, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα ακροδεξιά στελέχη του και διαγράφοντας στελέχη που τολμούν να αρθρώσουν έναν ψύχραιμο πολιτικό λόγο θα αλιεύσει ψήφους που ανήκουν δικαιωματικά στη Χρυσή Αυγή, πλανάται πλάνην οικτρά.. Στο χώρο του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής υπάρχει, βέβαια, αλληλοϋποστήριξη. Καθώς όμως το σύστημά τους καταρρέει, το «ντόμινο» είναι αναπόφευκτο…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
http://sinidisi.gr

4 σχόλια:

  1. Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ωραία η ευαισθησία σας για τους κυρίους του κυκλώματος αλλά δεν είδα καμία ανακοίνωση για όλα τα δείνα των 2 μνημονίων που υπέγραφε η αριστερή κυβέρνηση του Αλέκση. που είναι οι ανακοινώσεις σας για το ΕΝΦΙΑ για το μακεδονικό για την σαπίλα της αριστερής κυβέρνησης του Αλέκση. που είναι οι ανακοινώσεις για το σκίσιμο των μνημονίων? που είναι οι ανακινώ΄σεις σας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος? που είναι οι ανακοινώσεις για την προμήθεια που ζήτησε γνωστός υπουργός σας για να περάσει νομοσχέδιο? που είναι οι ανακοινώνεις σας για τον κατήφορο που έχεις πάρει η χώρα? για τους ηθικούς θεσμούς που καταλύει καθημερινά η κυβέρνηση του Αλεκση. κάντε πρώτα αυτοκριτική και μετά να εκτίθεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ -ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ 1-1-2019,ΡΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΡΕ ΞΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 50-60 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΧ ΕΡΧΕΤΕ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΥΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΩ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ 2ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΦΛΟΓΕΡΑ,ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά έχουν ασπασθεί τον Εθνικισμό και κάποιοι απατεώνες. Ο Σύριζα εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό με τις ψευτιές του. Έτσι είναι μαθημένοι οι μαρξιστές. Μία ζωή στη ψευτιά και στο κουτόχορτο. Γιαυτό και όπου έχουν κυβερνήσει σε ελάχιστα μέρη της γης τα έκαναν σκατά και απόσκατα. Είναι κοροϊδία να μιλάνε για Έθνος και για Εθνικισμό οι μαρξιστές οι οποίοι αλλάζανε σαν τα πουκάμισα τις αποφάσεις τους για τις έννοιες διεθνισμός και ΈΘΝΟΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ στις ολομέλειες ανάλογα μετ τις πολιτικές της ΕΣΣΔ. Δεν είναι οι μαρξιδτές αυτοί που πάλευαν για μία ""πλέρια ανεξάρτητη Μακεδονία ενάντια στη μπουρζουαρία των Ελλήνων????!!!!! """ Είναι ευρύτερα γνωστό ότι με τις αποφάσεις της η 5η Ολομέλεια άλλαξε τη θέση του ΚΚΕ, για το Μακεδονικό, που μέχρι τότε ήταν "πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα",με τη θέση για αυτοδιάθεση των Σλαβομακεδόνων. Συγκεκριμένα, στην πολιτική απόφαση της Ολομέλειας αναφερόταν: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των......."Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338)
    Ας διαβάσουν κάποιοι από τον ίδιο τον Ριζοσπάστη συμφωνίες και διαφωνιες μεταξύ ΚΚΕ, Ζαχαριάδη και άλλων, της ΝΟΦ, Τίτο, Σλαυομακεδόνων, Βουλγάρων και Σοβιετικών κλπ εις βάρος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ της Ελλάδος.

    Διαβάστε μαρξιστικές -διεθνιστικές ίντριγκες και δολοπλοκίες μέσα από τον Ριζοσπάστη 17 Γενάρη 1997... Δεν μπορούν να τα κρύψουν αυτά. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά.

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3630694

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πες δημοσια, ποιός ειναι ο υπουργός που θελε προμήθεια κσι γιατι. Ολοκληρωσε και για μας που δεν ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο