Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Φθιώτιδα: Δήμαρχος διώκεται γιατί φέρεται να έριξε φόλες σε αδέσποτα

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος Δημάρχου της Φθιώτιδας – Επίσης κατηγορείται και ένας ιερέας για υπόθαλψη του φερόμενου ως δράστη.
Την άμεση κινητοποίηση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκάλεσε το δημοσίευμα του LamiaReport με την καταγγελία για δολοφονίες ζώων σε Δήμο της Φθιώτιδας και μάλιστα από Αυτοδιοικητικό.

Με κατεπείγουσα παραγγελία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, μέσα σε τρία 24ωρα πάρθηκαν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γιώργου Γώγου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Δήμαρχος φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δηλητηρίασης αδέσποτων σκυλιών με φόλες που πέταξε ο ίδιος πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γώγο αρνείται τις κατηγορίες σημειώνοντας μάλιστα ότι αγνοεί εντελώς το γεγονός, όπως επανέλαβε και στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στις Αρχές.
Κατηγορούμενος στην συγκεκριμένη υπόθεση θα βρεθεί επίσης και ένας ιερέας που φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, με την κατηγορία της υπόθαλψης του δράστη. Ο ιερέας αρχικά είπε προφορικά τα όσα είδε, σε συγγενικό του πρόσωπο και σε μέλη του Φιλοζωικού, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήταν σίγουρος για την ταυτότητα του δράστη. Το συγγενικό του πρόσωπο όμως κατέθεσε τα όσα του είπε ο ιερέας, ο οποίος μάλιστα ήταν παρέα και με άλλα άτομα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος, ώστε να φτάσει στην αλήθεια και να τιμωρηθεί ο φυσικός αυτουργός της θανάτωσης των δυο αδέσποτων ζώων, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι σε όσους κακοποιούν ζώα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν οι αστυνομικές αρχές να έχουν την οδηγία να είναι σε επαφή με τους πολίτες και να τους ενημερώνουν, ώστε μην φοβούνται να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά.
 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο