Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ: Ψήφισμα και στερνό αντίο στην Μαρία Τσιαλέρα, προέδρου του συλλόγου Αβδελλιωτών "Η βασιλίτσα"

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ: Ψήφισμα και στερνό αντίο στην Μαρία Τσιαλέρα, προέδρου του συλλόγου Αβδελλιωτών "Η βασιλίτσα"

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… ΜΑΡΙΑ
     Για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας, ταξίδεψε χθες, η αγαπημένη μας φίλη Μαρία Τσιαλέρα, επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.
  Ήταν Πρωτεργάτης στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε στη Βόνιτσα προς τιμή των βλαχόπουλων που έπεσαν στο Κάστρο της πόλης. Είχε έντονη κοινωνική δράση, ήταν αγαπητή, χαρισματική, διορατική και πάνω από όλα δημιουργική.
       Μαρία, όλοι εμείς που σε ζήσαμε από κοντά, θα θα συνεχίσουμε να σε αγαπάμε, θα είσαι πάντα στις σκέψεις μας και σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες.
Καλό σου ταξίδι… αγαπημένη μας ΜΑΡΙΑ......




Η Μαρία Τσιαλέρα στη Βόνιτσα 2016, στο δείπνο που παρέθεσε η Αμφικτιονία Ακαρνάνων στο σύλλογο Αβδελιωτών "Η βασιλίτσα"

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ
      Η Αμφικτιονία Ακαρνάνων αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης εκπαιδευτικού Μαρία Τσιαλέρα και επί σειρά ετών προέδρου του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» αφού εξήρε την προσωπικότητα της εκλεκτής φίλη μας και τον ανεκτίμητο αγώνα της για τις εκδηλώσεις προς τιμή των βλαχόπουλων στη Βόνιτσα, αποφάσισε:

1.-Να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία της, ο Πρόεδρος Φίλιππας Ντόβας και μέλη της Αμφικτιονίας. 
2.-Εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της Μαρίας.
3.-Να καταθέσει στεφάνι.

Απο: paidis.com

             Σαν κεραυνός έπεσε σήμερα το απόγευμα η είδηση του θανάτου της Μαρίας Τσιαλέρα επί σειρά ετών προέδρου του συλλόγου Αβδελλιωτών η Βασιλίτσα και για πολλά χρόνια αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
          Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους και το κλίμα στους κόλπους των Αβδελλιωτών της περιοχής είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού έφυγε από τη ζωή ένα άτομο που πρόσφερε πολλά στο σύλλογο και αγαπούσε ιδιαίτερα την Αβδέλλα.
        Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο 30 Ιουνίου στις 3 μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λάρισα, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12 το μεσημέρι.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΒΔΕΛΙΩΤΩΝ 

          Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου σε συγγενείς και φίλους της Μαρίας Τσιαλέρα σε Τύρναβο, Λάρισα και στο χωριό της Αβδέλλα Γρεβενών.
        Η Μαρία Τσιαλέρα ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αβδελλιωτών “Η Βασιλίτσα” οπου πρόσφερε πολλά και αγαπούσε ιδιαίτερα το χωριό Αβδέλλα, επίσης ήταν και αντιπρόεδρος για πολλά χρόνια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.
    Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 3 μ.μ. στην Ι.Ν Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» σε έκτακτη συνεδρίαση χθες 29/6/2018 και με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο της πρώην Προέδρου του Συλλόγου Μαρίας Τσιαλέρα,
αποφασίζει:
Α. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της
Β. Να καταθέσει στεφάνι και να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
Γ. Ακυρώνει τη συμμετοχή του Συλλόγου στις προσεχείς εκδηλώσεις
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

https://www.tirnavitikanea.com
***************

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ 
στη Βόνιτσα 2016, στο δείπνο που παρέθεσε η Αμφικτιονία Ακαρνάνων στο σύλλογο Αβδελιωτών "Η βασιλίτσα"

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ...........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο