Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αιτωλοακαρνανία: Συλλήψεις για ναρκωτικά, καταδικαστικές αποφάσεις και ρευματοκλοπές

Μπαράζ συλλήψεων σήμερα από υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής εξόρμησης. Ξεχωρίζουν συλλήψεις για ναρκωτικά, ρευματοκλοπές και ατόμων που απασχολούσαν τις δικαστικές αρχές.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αγρίνιο, ένας 18χρονος καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, συσκευασίες με υπολείμματα της ίδιας ουσίας καθώς και δύο τρίφτες (ένας μεταλλικός και ένας πλαστικός). Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας, συνελήφθη στην περιοχή, 48χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη προς το Δημόσιο, με συνολική ποινή φυλάκισης, 3 χρόνια και 8 μήνες.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, συνελήφθη στην περιοχή, 46χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από την Εισαγγελία Χίου, για κλοπή κι ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών.
Επίσης, στην ίδια περιοχή, συνελήφθη 30χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από την Εισαγγελία Λευκάδας, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, πέντε άτομα, τέσσερις γυναίκες (30,33,45 και 61 ετών) και ένας άνδρας (35 ετών), καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες όπου διέμεναν. Και οι πέντε θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.
 http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο