Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ποιοι εκλέγονται στην Δημοτική Οργάνωση Αγρινίου του Κινήματος Αλλαγής -Κόρες γνωστών στελεχών στις δυο πρώτες θέσεις

        Οι… γόνοι δυο γνωστών στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ, πρώτευσαν στις εκλογές της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου του Κινήματος Αλλαγής.
        Συγκεκριμένα, η κόρη του πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τ. αντινομάρχη  Σωτήρη Σαξάμη και η κόρη της πρώην πολιτεύτριας Αγγελικής Ρούση – Ντζιμάνη είναι οι δυο υποψήφιες που κατέλαβαν αντίστοιχα την πρώτη και την δεύτερη θέση στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου του Κινήματος Αλλαγής..........



Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με κιτρινισμένα γράμματα αυτοί που εκλέγονται):

ΑΡΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – 43
ΒΔΟΥΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 43
ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΘΩΜΑΣ – (απεσύρθη)
ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΗΛΙΑΣ – 51
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖΕΤΑ) – 81
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 21
ΣΑΞΑΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – 92
ΣΙΑΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ – 32
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ – 56
ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – 79
ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – 27

 Συνολικά στην Δ.Ο. του Αγρινίου, ψήφισαν 531 μέλη.
Βρέθηκαν έξι άκυρα ψηφοδέλτια. Να σημειωθεί πως στην ψηφοφορία ίσχυε μονοσταυρία.

https://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. αυτός είναι ο λόγος που πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία. Απ'τον παππού στον γιό και μετά στο εγγόνι. Δυστυχώς έτσι πάει η εξουσία στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η κοινωνία σε ανεβάζει έτσι και αυτόν με τους 21 ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάμπη σε διόρισε Ο ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΑΒ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΆΤΑΞΉ ΓΙΑ ΑΓΡΊΝΙΟ ΤΟ 1992 με την Ν. Δ με Πρωθυπουργό τον αείμνηστο Κω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΎ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΌ 48%στο 4%και το εξαφάνισε δεν Υπάρχει πλέον και εσύ εκεί... ρώτησες τους γιατί δεν σε ψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγρίνιο Αμφιλοχία το Πασοκ είχε 100 υποψήφιους στις περιφερειακές εκλογές.Τώρα τι αγώνα έκαναν? Να διαγραφούν και όχι να μας κοροϊδεύουν .ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ο.Ο. ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?ΠΟΣΟ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ντροπή σας .ΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.χαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος με τους 21 ψηφους λεει στους συνχωρισνους του στον προδρομο δημου ξηρομερου οτι θα κατεβει και για βουλευτης στης επομενες εκλογες (απο τι βλεπω θα σαρωσει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο