Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Alert! Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

Ορμητικά νερά έχουν κόψει στα δύο τη νέα εθνική οδό στο 29,5 χιλιόμετρο της εθνικής - Λάσπες και φερτά υλικά έχουν μπλοκάρει τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας - Έκλεισαν και τα διόδια Ελευσίνας

Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισεμε νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα...



Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από το κλείσιμο της εθνικής έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.

Οι πληροφορίες που έχει το protothema.gr αναφέρουν ότι αυτή την ώρα έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.
Ωστόσο  η ουρά των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Κόρινθο έχει φτάσει στο Δαφνί. Η τροχαία στη συμβολή της Αττικής Οδού με την εθνική Οδό δεν  αφήνει τα αυτοκίνητα να συνεχίζουν προς τα διόδια και τα στρέφει υποχρεωτικά προς την Αττική Οδό.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.




eth01




eth02



eth04
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο