Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Πάτρα: Στη φυλακή δολοφόνος, βασανιστής, ληστής, «σερβιτόρος» υπεράνω υποψίας

Τέλος στην ελευθερία σε έναν 52χρονο φυγόποινο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ληστεία μετά φόνου κατά συναυτουργία, έβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο 52χρονος κρυβόταν στην περιοχή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη για υπόθεση θανατηφόρας ληστείας που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2012 στα Μέγαρα Αττικής.
Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί ερήμην σε ισόβια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Ο δράστης, μαζί με δύο ακόμα άτομα, είχαν εισβάλει στο σπίτι ηλικιωμένης, την οποία αφού χτύπησαν και την υπέβαλλαν σε μαρτύρια, της έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά και την εγκατέλειψαν αβοήθητη.
Η ηλικιωμένη, βαριά τραυματισμένη, υπέκυψε τρεις μήνες αργότερα, στην Εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.
Μετά από πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, κατάφερε να τον εντοπίσει στην Πάτρα. Αξιοσημείωτο είναι ότι εργαζόταν σε καφετέρια στα Βραχνέικα, χωρίς κανείς να γνωρίζει το παρελθόν του.
Μετά τη σύλληψή του έγινε λήψη δείγματος του DNA του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 52χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σε ισόβια κάθειρξη για υπόθεση θανατηφόρας ληστείας κατά συναυτουργία, που είχε τελεστεί το 2012, στα Μέγαρα Αττικής.
Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο