Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΑΣΤΑΚΟΣ: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ασθενούς για το γιατρό και άνθρωπο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

......................................................



13 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΝ: ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΠΑΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΕΦΥΓΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ.
    ΤΡΙΤΟΝ: ΑΝ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΘΕΝΗ, Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΙΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ?ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ?ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ (ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά κάτω τα χέρια τους.εχουν πεθάνει άνθρωποι από την αδιαφορία της πολιτείας κι όταν βρεθεί κάποιος που σηκώνει το ανάστημα εφαρμόζουν τους νόμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατρε αστούς να λένε.στο Ξηρόμερο Μόνο ο γιατρός είναι ΔΎΝΑΜΗ απ'ολες τις απόψεις.για αυτό κ .... πονάνε μα,δεν το μωλογουνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΤΆΙΚΟΣ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΌΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΛΙΓΌΤΕΡΑ ΚΑΛΆ ΜΕ ΛΆΘΟΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΔΊΠΛΑ ΤΟΎ ΔΙΧΝΕΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ . ΠΛΈΟΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΊΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΞΕΒΟΥΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΌ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΡΏΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΚΑΚΆ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΠΛΈΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΉ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΊΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΆΝ ΚΑΛΆ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΈΧΕΙ Ο ΘΕΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Παναγιώτη μην τσιμπήσεις στα πισώπλατα κτυπήματα .
    Εσύ αντέχεις από αυτά .
    Έχεις την αγάπη , την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασθενών και των κατοίκων του Ξηρομέρου .
    Από την στιγμή που φύγατε από το Κέντρο Υγείας εσύ, ο Ζούλας , ο Βαρεμένος , οι μαίες , οι παλιές νοσοκόμες και οι παλιοί οδηγοί το Κέντρο Υγείας Αστακού έχει διαλυθεί.
    Σε φθονούν για την επιτυχία σου.
    Είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και τότε επώνυμα .Γ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λέτε ρε ρε Αστακιωτες;;;; Οι νέοι γιατροί που πληρώνονται λιγότερα χρήματα, δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια να δουλέψουν για να σώσουν ζωές,είναι άχρηστοι: Τότε καλά κάνουν και φεύγουν για το καλό τους και σας αφήνουν έρμαια στα χέρια του κάθε ιδιώτη. Στον Αστακο δεν θα σας σώσει ο Σταικος αλλά η μετριοπάθειας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τροφή για σχόλια τα άρθρα του Στάικου!!! Ξηρομερο μείνε με τις ομορφιές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Στάικε όπως κι εσείς είστε ένας εξαίρετος γιατρός και μας έχετε βοηθήσει, έτσι κι οι γιατροί του Κέντρου Υγείας μας βοηθάνε όταν εσείς λείπετε. Ποιος ο λόγος να τσακώνεστε για ένα ασθενοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσοι περιμένουν μια απάντηση απο εμενα, θα την πάρουν ολοκληρομένη σε λίγες ημέρες και θα τρίβουν τα μάτια τους . Δεν έχω κανένα λόγο να βιάζομαι.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζοντας όλους τους προλαλήσαντες Θα ήθελα να αναφέρω ότι ο κ.Σταϊκος πάντα τυμούσε και τιμά τον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και το έχει δείξει άπειρες φορές στο Αστακό και πολλές φορές χωρίς χρήματα διότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετά ΙΑΤΡΟΣ. Για το ασθενοφόρο αν δεν βρίσκονταν ο κ. Σαμαράς Πυθαγόρας να κάνει την δωρεά που έκανε σήμερα δεν θα είχαμε ούτε ασθενοφόρο διότι η πολιτεία φροντίζει να διαλύσει ότι υπάρχει για τον άνθρωπο. (όπως εξοπλισμό – ιατρούς – οδηγούς στο Κ.Υ. Αστακού). Καλά κάνει λοιπόν και βοηθά τον κάθε άνθρωπο είτε με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. που φυσικά ρωτά για να το πάρει , είτε με το δικό του. Και τέλος αν στον Αστακό δεν ήταν ο Στράτος Βασίλειος και ο Σταϊκος Παναγιώτης να ξεβρομίσουν τον Αστακό και να ανοίξουν δρόμους και να φτιάξουν πλατείες , Δημαρχείο και πολλά άλλα ακόμα γουρούνια θα βόσκανε στην παραλία και η τουαλέτες θα ήταν στην πλαζ , το καρνάγιο στην πλαζ με ότι συνεπάγεται αυτό. Και φυσικά και το νερό όπως ήρθε έχουμε όμως και δεν περιμένουμε μισή ώρα την μέρα και όποιος προλάβει να έχει οι υπόλοιποι με το σάλιο.
    Ευχαριστώ Μ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7,33μμ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ Κ.Υ. ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο