Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Και άλλη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ για ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ -Δεν επιχαίρω -Ανησυχώ πολύ για το τόπο μας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

      -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ  ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΥΑ.
        Πολλές φορές έχω γράψει για το έργο "Βιολογικός καθαρισμός – Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς". Ένα έργο τεράστιας σημασίας για τη περιοχή μας που φυσικά οι πάντες χαιρετίσαμε και αναγνωρίζουμε την συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου μας. Όλα αυτά τα έργα είναι μακροχρόνια, πολυδάπανα και έχουν άμεση σχέση με τη προστασία του περιβάλλοντος. Ένα περιβάλλον που ανήκει στις επόμενες γενιές. Από αυτές τις γενιές το έχουμε δανειστεί. Επομένως έχουμε υποχρέωση να το διαχειριστούμε σωστά. 
          Το έργο αυτό για να γίνει πρέπει να τηρηθούν οι  περιβαλλοντικοί όροι που καθορίζουν Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (στο εξής ΚΥΑ) και οι ανανεώσεις των ΚΥΑ.........



       Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε  αρχική  ΚΥΑ με Αριθμό Πρωτοκόλλου 85362 και ημερομηνία 18 Ιουλίου 2002 του τότε Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, που πήρε ανανέωση με την ΚΥΑ με ΑΠ 101701, ημερομηνία 28-02-2008. Κομμάτι βέβαια του έργου είναι και ο υποθαλάσσιος αγωγός μεταφοράς των επεξεργασμένων λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Παλαίρου – Πογωνιάς.
       Οι περιβαλλοντικοί  όροι  που περιγράφονται στις αναφερόμενες ΚΥΑ του έργου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ  ΕΙΧΑΝ-ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. Είχα τη ευκαιρία να παρουσιάσω εν συντομία στο  Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου τη μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων. Θυμάστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της τότε πλειοψηφίας αποχώρησαν από την αίθουσα, ο δε επικεφαλής της τότε μείζονος αντιπολίτευσης κ Αποστολάκης και η τότε Δημοτική  ομάδα δεν μίλησαν καθόλου. Τυχαία; OXI BEBAIA.

         Με αίτηση μου την 18η -03-2014 προς τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την οποία είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επεσήμαινα τούτο και ανέφερα ότι η τότε κατάληξη του υποθαλασσίου αγωγού μεταφοράς των λυμάτων ούτε στο προβλεπόμενο βάθος ήταν, ούτε στη προβλεπόμενη απόσταση από την ακτή βρισκόταν. Δικαιώθηκα πλήρως. Η πρώτη δικαίωση του αγώνα.
           Οι πάντες γνωρίζουν ότι έγινε πολύ αργότερα άλλος συμπληρωματικός αγωγός που ευελπιστώ να είναι στο βάθος και στην απόσταση από την ακτή που προβλέπονταν. Θα γίνει ο σχετικός έλεγχος λίαν συντόμως.  

        Τον Αύγουστο του 2014 μίλησα με τον νεοεκλεγέντα  Πρόεδρο της Παλαίρου κ. Στάχτιαρη Δημήτριο για το θέμα και του είπα θα του δώσω το φάκελο με τα έγγραφα που είχα τότε. Ενώ κατά αρχή δέχθηκε μετά χαράς, μετά από εντολή των πολιτικών του αφεντικών ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ. Τυχαία; OXI BEBAIA.
        Στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2014 είχα μια πολύωρη συνομιλία με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη που μόλις είχε αναλάβει τα καθήκοντα του. Του είπα ανάμεσα στα άλλα για τη ΜΗ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ  του έργου. Του έδωσα μάλιστα και τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δύο Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, του επισήμανα το μη σωστό βάθος στη κατάληξη του υποθαλασσίου αγωγού τη στιγμή εκείνη και του είπα ότι επιβάλλεται η αλλαγή κατάληξη του υποθαλασσίου αγωγού ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ συγκεκριμένη πρόταση. -Έτσι δεν είναι Δήμαρχε κ Αποστολάκη; 
          Από τότε  πολλές φορές έθεσα το θέμα. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης τηρώντας τη πάγια τακτική του στα δύσκολα πετούσε τη μπάλα στην εξέδρα. Κρατούσε στάση Πόντιου Πιλάτου. Τα δε γνωστά παπαγαλάκια –ανώνυμα- με χαρακτήριζαν ο γραφικός, ο τρελός του χωριού κλπ.  Τυχαία; OXI BEBAIA. 
 Αυτά τα παπαγαλάκια πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων τα καλώ να κοιτάξουν το καθρέπτη τους. Αυτός θα τους απαντήσει.

        Την 24η Ιουλίου 2017 κατέθεσα τη παρακάτω αίτηση προς τη Προϊσταμένη της Τεχνικής υπηρεσίας κ Φιώρου. Υπήρχαν επισυναπτόμενα 15 έγγραφα που αποδείκνυαν κατηγορηματικά τη μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων: 
             Την 24η  Ιουλίου 2017 (ίδια ημέρα) με απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου με την 169/2017 απόφαση του (ΑΔΑ ΩΣΒΗΩ6Ζ-ΧΙΟ) ομόφωνα αποφάσισε το παρακάτω:
        Ορίζει ως τακτικό εκπρόσωπο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας τη Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Πολυξένη Φιώρου, ΠΕ Χημικός Μηχανικός με αναπληρωματικό μέλος την κα Χάιδω Μπουρδάρα επίσης Χημικός Μηχανικός προκειμένου να συμμετέχει στην παραλαβή του έργου "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" και να συμπράξει στο Πρωτόκολλο Προσωρινής και Παραλαβής που θα συνεχιστεί μεταξύ Προϊσταμένου του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (που είναι και η Διευθύνουσα Υπηρεσία) των Επιβλεπόντων του έργου και του εκπροσώπου του Δήμου.
          Την 27η Μαρτίου 2018 η κα Φιώρου με διαβεβαίωσε προφορικά ότι η αίτηση μου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ. Προφανώς ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης είχε τους λόγους του, που δεν την προώθησε ως όφειλε στη Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Τυχαία; OXI BEBAIA.
             Tην 27η Ιουλίου 2017 κατέθεσα στο Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου και στη Τοπική Κοινότητα Πογωνιάς τη παρακάτω ενημέρωση προς τους αιρετούς, τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους της ΔΕ Παλαίρου και τα μέλη των συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς:

Ενημέρωση για τις ενέργειες τους ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. Τυχαία; OXI BEBAIA.
******************
Aγαπητοί Αναγνώστες
        Την 4η Αυγούστου 2017 κατέθεσα αίτηση- καταγγελία στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στη Δ/νση Περ/ντος Και χωρικού Σχεδιασμού, στο Τμήμα Περ/ντος Και Υδροοικονομίας ΠΕ Αιτ/νιας στην οποία έκανα αναφορά ΣΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ στο παραπάνω έργο. 
         Η υπηρεσία διαπίστωσε στις αυτοψίες που έκανε επί τόπου τα παρακάτω:
Α)-Έλλειψη της σημαδούρας στο σημείο εξόδου του θαλάσσιου αγωγού για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών των επεξεργασμένων λυμάτων 
Β)-την έλλειψη των αναλύσεων στο θαλασσινό νερό στο σημείο εξόδου των λυμάτων του θαλάσσιου αγωγού διάθεσης.

        Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π.Δ.Ε κ Νικόλαος Μπαλαμπάνης προέβη ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΔυστυχώς το έγγραφο που διαθέτω δεν είναι αναρτητέο στο διαδίκτυο και κατά συνέπεια δεν μπορώ να το δημοσιεύσω ολόκληρο.

Σας ενημερώνω τι ορίζουν μεταξύ των άλλων οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Σελίδες 11-12 
    Για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών των επεξεργασμένων λυμάτων, τα οποία οδηγούνται στη θάλασσα , να υπάρχει  
1)-ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ στο σημείο εξόδου του αγωγού, ώστε να γίνεται έλεγχος της περιεκτικότητας του νερού σε κολοβακτηριοειδή, γύρω από το σημείο εξόδου στη θάλασσα και να  διαπιστώνεται η τήρηση του ορίου των 500/100 ml νερού .
2)-Συχνός έλεγχος των νερών στις γειτονικές ακτές κολύμβησης, που επηρεάζονται από  τα επεξεργασμένα λύματα, ώστε ο αριθμός κολοβακτηριοειδών να μην υπερβαίνει τα 30 ΠΑΚ/ 100 ml θαλασσινού νερού στις ακτές.
3)-Να προσκομίζονται ανά τρίμηνο στη Δ/νση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής και στην  Αρμόδια Λιμενική Αρχή 
Α)-Αναλύσεις θρεπτικών αλάτων  ΣΕ ΔΙΑΦΓΟΡΑ ΒΑΘΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ.
Β)-ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ
Γ)-ΣΥΣΤΑΣΗ ΙΖΗΜΑΤΟΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΙΛΥΣ, ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.!!!!!!!!!
Δ)-Βενθνικής πανίδας στη περιοχή διάθεσης λυμάτων. Έλεγχος και περιγραφή της κατάστασης της.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!
Πριν αρχίσει η διάθεση των επεξεργασμένων λυμάτων, πρέπει να γίνει αναγνωριστική οικολογική μελέτη βάσης της περιοχής, διάρκειας ενός έτους, ώστε να αποκτηθούν στοιχεία βάσης για περαιτέρω παρακολούθηση από τον αρμόδιο φορέα λειτουργίας του έργου.
          Στο ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ παρακαλώ προσέξτε το παρακάτω  που είναι μέρος της πρότασης μου για την αλλαγή διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων και αποτελούσε μέρος του σκεπτικού μου ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Και αλλού αναφέρουν:
Οι  όροι, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί στη τήρηση τους αφορούν:
.-Τον κύριο του έργου
.-Τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς για τη κατασκευή και λειτουργία του έργου
.-Τους Προϊσταμένους των παραπάνω υπηρεσιών, οι οποίοι οφείλουν να μεριμνούν για την εφαρμογή των όρων και να ελέγχουν τη πιστή τήρηση τους
.-Όλους όσους εκ της θέσεως τους και των αρμοδιοτήτων τους είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, έγκριση, δημοπράτηση, ανάθεση, επίβλεψη, πιστοποίηση, παραλαβή και λοιπές διαδικασίες που αφορούν την κατασκευή και λειτουργία του έργου
.-Τον ανάδοχο του έργου, το μέρος που τον αφορούν.
              Έχετε καμία απορία για τα ανωτέρω πρώην αποτυχημένε Δήμαρχε κ Σολδάτο, νυν Δήμαρχε κ Αποστολάκη (βαδίζατε και εσείς ολοταχώς στην αποτυχία) που σύμφωνα με δημοσιεύματα είσαστε παρών  στη προσωρινή διοικητική παραλαβή του έργου.
        Δήμαρχε κ. Αποστολάκη (προσέξτε τι λέει) τη παραλαβή και λειτουργία του έργου ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
        Κατόπιν των ανωτέρω οι πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του Ομάδας είναι  προφανείς. Αποτελεί πολιτικό κόλαφο για τη Δημοτική Αρχή η απόφαση του Αντιπερειφερειάρχη κ Μπαλαμπάνη. 

Καταγγέλλω το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική ομάδα και τους παραδίδω στη πολιτική κρίση των Δημοτών. Ο λόγος είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ. Εφόσον ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ που ορίζουν οι ΚΥΑ ΔΕΝ ΕΠΡEΠΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ και ΔΕΝ ΕΠΡEΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
          Αυτή είναι η δεύτερη δικαίωση του αγώνα για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν επιχαίρω για τη δικαίωση μου. Ανησυχώ για το τόπο μας. Γνωρίζω πολλά περισσότερα, τα οποία θα μάθετε στο κατάλληλο χρόνο.
      Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 5-6-2017 ρωτούσα για την πρόσφατη απόφαση του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νιας. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έκανε πως δεν άκουγε. Στα δύσκολα έτσι πράττει. Η αλήθεια Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ότι και να κάνετε ΔΕΝ  ΚΡΥΒΕΤΕ. 
       Φυσικά θα ακολουθήσει συνέχιση του αγώνα. Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη της μη πλήρους εφαρμογής των περιβαλλοντικών όρων του έργου. Ρωτήστε τις δύο Δημοτικές Αρχές. Γνωρίζουν και πολύ καλά μάλιστα. 
       Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλο, Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίως της ΔΕ Παλαίρου και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς αναλάβετε τις ευθύνες που σας ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
-Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αγαπητοί Συνδημότες
Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα αφορά τη κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.








17 σχόλια:

  1. ΔΆΣΚΑΛΕ ΑΝ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΤΗ ΣΗΜΆΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ.ΡΏΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΆ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ,ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ Ο ΤΌΠΟΣ ΜΆΣ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΎΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΔΕΣ ΑΜΌΡΦΩΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΌΝΟΣ ΤΟΎΣ ΛΌΓΟΣ ΥΠΆΡΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΠΡΑΤΙΝΑ Ο ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ Κ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ , Ο ΔΕ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΄΄ΒΔΕΛΑ ΄΄ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΛΟΥΙΣ . ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΄΄ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ''. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ Κ ΤΡΕΧΕΙ ( Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΕΣ) ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ Κ ΜΙΑ ΘΕΣΗ Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΣΤΟ ΔΗΜΟ ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαπλεκόμενες δημοτικές αρχές με εργολάβους, εταιρείες, προμηθευτές. Δάσκαλε ρεζίλεψε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίμενε λίγο ακόμα θα έχουμε πάρτι περίμενει να γίνει ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ έρχεται στα συμβούλια και κάνει ναζακια στον καριολη ψηφίζει ότι να νε ανοίγει το στόμα του και λέει ασυναρτησίες,νομίζει ότι ο καριολης θα του δώσει σημασία δεν τα τρώει Αυτά ο κάρυ,κάτσε στο γραφείο σου και βγάλε καμία ασφάλεια και μην γελοιοποιεί σε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθετε ελληνική ορθογραφία και μετα σχολιαστε. Ανορθόγραφοι, μόνο να κρίνετε ξέρετε. Το έργο ύδρευσης Παλαιρου-Πογωνιας συνεχίζεται. Ξεκινάει ο δρόμος Πογωνια-Πλαγια. Περασε προχθές από το δημοτικό συμβούλιο για τα Όχθια, το ένα κομμάτι 600.000,00 ευρώ κι έρχονται κι άλλα. Ποια τα έργα σας από το 2014 και πίσω? Αριθμιστε τα. Το προβλημα σας ειναι επειδη ο δήμαρχος είναι Βονιτσανος, τόσο μικρό μυαλό έχετε. Να αναρτηθεί παρακαλώ το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσινιάς που έχει εξαφανιστεί. Τακτοποιεί τις εκκρεμότητες και τα δωράκια με το Δαίδαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε καρότσα σκουπίδια και μίζα ο Τσινιας

      Διαγραφή
  7. Oλοι οι Ζαβερδιανοί Σύμβουλοι, το πρατήριο, ο Τάκουλας κονομάνε από το Δήμο. Αυτοί δεν νοιάζονται για αυτά τα θέματα. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι δυνατό , από το 2013 τους λέει ο άνθρωπος ότι εδώ έχουν γίνει παρανομίες και αυτοί να μην κάνουν τίποτε. Δικαιούμαι να πω ότι υπάρχει προφανέστατη διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:59μ.μ. οι αιρετοί καταθέτουν πόθεν έσχες. Τραβά πάρε τα πόθεν έσχες των αιρετών για να μας πεις ποιος πλούτισε. Αλλιώς τραβά για ύπνο και πρόσεχε μη σου πούνε εσένα ντροπή σου. Άντε να σε δούνε και το ονοματάκι σου από κάτω όμως αν έχεις πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kώστα πήγαινε τους όλους στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι αυτοί δάσκαλε πρέπει να βλέπουν στον υπνο Τους τον μακαρίτη τον αχημαστο τον προιν δήμαρχο,με Αυτά τα έκτροπα που έχουν κάνει ρε άντε στα σπίτια σας λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θελουμε τα ποθεν εσχες ολων των αντιδημαρχων και δημοτικων συμβουλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν σέβονται νόμους, το δημόσιο χρήμα και πρέπει να πάνε σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πείτε κάποιος επιτέλους σημαντικα έργα που έγιναν από το 2014 και πίσω? Εφιαλτες βλέπουν αυτοι που δε βλεπουν τα εργα που αρχισαν. Άιντε ντε. Κι εσύ που θες τα πόθεν έσχες να πας να τα πάρεις. Μη θες να σου τα φέρουν και στο σπίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ο Κώστας θα μείνει μόνο στο δημοσίευμα είναι γελασμένοι. Την υπόθεση θα την πάει εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καθηγητή πάρε τους κ τα σώβρακα. Όοοολοι αυτοί εκεί που μαζεύτηκαν κ παίζουν το Δήμαρχο κ τους Αντιδημάρχους θέλουν το λιγότερο μαύρισμα. Αν κ δεν γουστάρω ότι πάει προς τα Αριστερά θα σε ψηφίσω, είσαι ωραίος. Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο