Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Πώς έφτασαν στο διαζύγιο η Μαρία Σαράφογλου με τον Βονιτσάνο Αντώνη Αλαφογιώργο

Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα

       Ο έρωτας που φούντωσε στα πλατό της ΕΡΤ έσβησε. Το διαζύγιο ήρθε χρόνια μετά από τη στιγμή που αποφάσισαν να ακολυθήσουν χωριστούς δρόμους.
 Η Μαρία Σαράφογλου και ο Αντώνης Αλαφογιώργος είναι και τυπικά χωρισμένοι, αφού σε λίγες μέρες θα κρατούν στα χέρια τους τη δικαστική απόφαση για το διαζύγιο τους. Η υπόθεση συζητήθηκε στο δικαστήριο στις 4 Ιουλίου, αφού οι δύο δημοσιογράφοι είχαν αμετάκλητα αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και είχαν καταθέσει από κοινού αίτηση διαζυγίου στις 7 Ιουλίου του 2017...........



Ο έρωτας στο ρεπορτάζ, η κρίση, το παιδί και τα δικαστήρια για τη διατροφή

        Η Μαρία Σαράφογλου, με καταγωγή από τη Χίο και κόρη του Δημήτρη Σαράφογλου, στελέχους του ΚΚΕ και έπειτα του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε δήμαρχος Κερατσινίου και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν περίμενε ότι θα βρει τον έρωτα στη δουλειά.
        Η γνωριμία της με τον Αντώνη Αλαφογιώργο έγινε σε ένα ρεπορτάζ και σιγά-σιγά το ειδύλλιο φούντωσεμέσα στα τηλεοπτικά πλατό της ΕΡΤ. Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν έλεγαν ότι η Μαρία θαύμασε στον Αντώνη την ευστροφία και την ευγλωττία του. 
      Ο γάμος δεν άργησε και καρπός του ο γιος τους, Δημήτρης, ο άντρας που η δημοσιογράφος τρέφει τεράστια αδυναμία. Ο ερχομός του γιου τους, τους ένωσε περισσότερο. Η Μαρία Σαράφογλου αφοσιώθηκε στο παιδί, στη δουλειά της και τέλος στον σύντροφό της. Οι πρώτοι καυγάδες άρχισαν και η σχέση άρχισε να κλονίζεται.
           Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον σύζυγό της, λέγοντας πως είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν επηρεάζει τη σχέση τους η δουλειά, δήλωσε: «Το καλό είναι ότι ανταλλάσσονται δημοσιογραφικές απόψεις, αν και τις περισσότερες φορές υπάρχουν παράλληλες εκτιμήσεις για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας. Το μεγάλο “δημοσιογραφικό” γεγονός στο σπίτι είναι η εξέλιξη του γιου μας, Δημήτρη! Καθετί που έχει να κάνει με αυτόν αποτελεί είδηση». 
          Οσο για το αν νιώθει ενοχές που δεν αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελε στον γιο της, έχει πει: «Οι απαιτήσεις είναι πολλές, και από το παιδί και από τη δουλειά, και προσπαθώ με κόπο να κρατήσω τις ισορροπίες. Σημασία έχει ο χρόνος που περνάω με τον γιο μου να είναι ποιοτικός».

              Ήταν 2014 όταν κυκλοφόρησε η είδηση σχετικά με την κρίση στον γάμο τους που μοιάζει να μην ξεπερνιέται. Αρχικά, έμειναν χωριστά, δεν άργησε όμως να έρθει και η απόφαση του διαζυγίου. Η από κοινού τους απόφαση να κρατήσουν ένα πολιτισμένο κλίμα, αλλά όταν ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να καταβάλλει διατροφή -επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα- τα πράγματα άλλαξαν. 
   Όταν ο Αντώνης Αλαφογιώργος επαναπροσλήφθηκε από την ΕΡΤ, η δημοσιογράφος κινήθηκε νομικά ζητώντας αναδρομικά την διατροφή της.
       Το γεγονός που σφράγισε τη ζωή της και ήρθε να προστεθεί σε όσα συνέβαιναν ήταν το τροχαίο που την ένωσε πολύ με τον πατέρα της. Όταν ήταν έγκυος, ο πατέρας της οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαινε η δημοσιογράφος στη δουλειά της και στη διαδρομή είχαν ένα σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να σπάσει τα πλευρά του και η ίδια να χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο. Το αμάξι καταστράφηκε ολοσχερώς.

thetoc.gr
https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο