Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με τα νοσοκομειακά απόβλητα στον “Άγιο Ανδρέα” - “Λούστηκαν” με αίματα και ούρα

        Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, όταν εργαζόμενοι σε συνεργείο του δήμου, “λούστηκαν” στο πρόσωπο με ποσότητες από αίματα και ούρα, κατά τη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων.
    Αμέσως οι εργαζόμενοι ακινητοποίησαν το απορριμματοφόρο και κάλεσαν επί τόπου τους υπευθύνους της διοίκησης, ενώ παράλληλα κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και να υποβληθούν μηνύσεις.
       Να σημειωθεί πως πρόκειται για μολυσματικά απόβλητα, τα οποία ενώ έπρεπε να οδηγούνται σε ειδικούς κλιβάνους για να καταστραφούν, οδηγούνται στους κάδους των αστικών λυμάτων με αποτέλεσμα να αποτελούν απειλή όχι μόνο για τη υγεία των εργαζομένων, αλλά και για το σύνολο των κατοίκων της Πάτρας.....



       Στον προαύλιο χώρο του «Άγιος Ανδρέας» προκλήθηκε ένταση, με τους εργαζόμενους στο συνεργείο καθαριότητας πάνω στους οποίους έπεσαν τα μολυσματικά απόβλητα, να απαιτούν την παρουσία στο σημείο του διοικητή και των υπευθύνων διαχείρισης των απορριμμάτων.
      Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε για μια και πλέον ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ επί τόπου έσπευσαν μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα. 

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο