Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Προχωράει σε αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν

           Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδος Σπύρος Ασβέστης αφού αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους! 
       Οι διοικούντες ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους προπονητές, με φαβορί μέχρι αυτή την ώρα, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μεδεώνος ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Λιότσος ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Γρηγόρη Μπακαδήμα που κρέμασε τα παπούτσια, ύστερα από μία μεγάλη καριέρα παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες, με την ομάδα της Κατούνας απ'όπου είχε ξεκινήσει!
         
Ο Βετεράνος Γρηγόρης Μπακαδήμας, κρέμασε τα παπούτσια του και ειναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μεδεών. 

       Εν συνεχεία θα λάβουν σειρά και οι ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ομάδα, αφού οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές δίνοντας έτσι χώρο στα νέα παιδιά της ομάδας!......

 
      Αλλαγές θα υπάρξουν όμως και διοικητικά αφού στο μοντέλο της δικοίκησης θα προστεθούν νέα άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να θωρακίσουν την ομάδα και εκτός γηπέδων μολονότι δεν ήταν λίγες οι φορές που αδικήθηκε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Μεδεών.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο