Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ


Με απόφαση του  Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, ξεκίνησε ο καθαρισμός σε τμήματα των χειμάρρων, με απομάκρυνση-αποψίλωση όλων των αγριόχορτων, κλαδιών και  σκουπιδιών και διάστρωση αμμοχάλικου, αν χρειαστεί.
«Η τακτική επαγγελματιών και δημοτών να εναποθέτουν τα σκουπίδια τους, σε ρέματα και χειμάρρους πρέπει να σταματήσει και να διαφυλάξουμε το σπάνιο οικοσύστημα της περιοχής» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου....

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Τετάρτη (29/4/2015) από την κοίτη του Αχελώου και θα επεκταθούν στους υπόλοιπους χειμάρρους-ρέματα, αλλά και σε περιοχές-σημεία που θα υποδειχθούν, εφόσον προκύψει αναγκαιότητα.
«Το έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες του τμήματος καθαριότητας είναι δύσκολο, καθώς πρέπει  να απομακρύνουν τόνους σκουπιδιών, τα οποία παραμένουν στα σημεία για πολλά χρόνια.» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Καλαμπαλίκης.

Επειδή  η εποπτεία και η αστυνόμευση σε αυτές τις περιοχές είναι δύσκολη,  οι  πολίτες να επικοινωνούν με το Δήμο Αγρινίου για τυχόν καταγγελίες ή για παραλαβή από τις υπηρεσίες καθαριότητας, ογκωδών απορριμμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο