Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής και για τον Ηρακλή Αστακού στον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας

        Ο Όμιλος που έχει τα λιγότερα σενάρια στην τελευταία αγωνιστική στη Β΄ Κατηγορία είναι ο 3ος. Όμως την τελευταία αγωνιστική αύριο Κυριακή θα κριθεί ο πρωταθλητής και αν θα υπάρξουν play – off και με ποιες ομάδες. 
     Αμφίλοχος και Ηρακλής Αστακού διεκδικούν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία με την ομάδα της Αμφιλοχίας να έχει ένα βαθμό περισσότερο (61 με 60). 
     Για την 3η θέση ΑΕ Βάλτου και Αμβρακικός Λουτρού μάχονται με την ομάδα του Βάλτου να έχει δύο βαθμούς περισσότερους (56 με 54). 
     Τα παιχνίδια Αμφίλοχος – Μεδεών Κατούνας, Ηρακλής Αστακού – Αμβρακικός Λουτρού και Ιδομενέας Εμπεσσού – ΑΕ Βάλτου θα κρίνουν την τελική κατάταξη. Από τον Όμιλο έχουν υποβιβαστεί η ΑΕ Τρύφου και η Αναγέννηση Αστακού που παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα.
      Ο Αμφίλοχος με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ σε ισοπαλία ή ήττα κατακτά τον τίτλο με ίδιο αποτέλεσμα του Ηρακλή Αστακού. Ο Ηρακλής κατακτά το πρωτάθλημα αν κερδίσει και χάσει ή έρθει ισοπαλία ο Αμφίλοχος, ενώ αν έρθει ισοπαλία και χάσει ο Αμφίλοχος τότε θα υπάρχουν μπαράζ για το πρωτάθλημα.......


  
       Ο Ηρακλής Αστακού αν υπάρξουν μπαράζ για τη 2η θέση θα έχει πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση. Μπαράζ δε θα γίνουν αν κερδίσει και δεν κερδίσει η ΑΕ Βάλτου.
      Η ΑΕ Βάλτου μπαίνει στα μπαράζ με νίκη, ενώ με ισοπαλία και με ήττα της θα υπάρξουν μπαράζ μόνο αν έρθει ισόπαλο το παιχνίδι του Ηρακλή Αστακού με τον Αμβρακικό Λουτρού.    
      Ο Αμβρακικός Λουτρού μπαίνει στα μπαράζ με μειονέκτημα μόνο αν κερδίσει και δε νικήσει η ΑΕ Βάλτου στον Εμπεσσό.

http://www.olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο