Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Β΄ΤΟΠΙΚΟ: Πρωταθλητής ο Αμφίλοχος. Ο Ηρακλής Αστακού σε αγώνα play-offs με την ΑΕ Βάλτου για την ανάδειξη του δευτεραθλητή

        Ο Αμφίλοχος επικράτησε με 7-0 της Κατούνας και αναδείχτηκε πρωταθλητής.  Ο Ηρακλής Αστακού που είχε πολύ καλή ομάδα νίκησε το Λουτρό με 5-2 και θα μπει στη διαδικασία των μπαράζ για την ανάδειξη του δευτεραθλητή με αντίπαλο την ΑΕ Βάλτου η οποία νίκησε μέσα στον Εμπεσό με 0-2. 
Αναλυτικά για τον δευτεραθλητή:

     Ο Ηρακλής Αστακού που κατέλαβε την 2η θέση στην κανονική περίοδο, θα αγωνιστεί με την ΑΕ Βάλτου που κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική περίοδο στον ίδιο όμιλο, για την ανάδειξη του δευτεραθλητή. 
     Οι αγώνες είναι διπλοί και δευτεραθλητής αναδεικνύεται το σωματείο που θα συγκεντρώσει στους 2 αυτούς αγώνες 4 βαθμούς και άνω.....



      Ο 1ος αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο του Ηρακλής Αστακού που κατέλαβε την 2η θέση την κανονική περίοδο και ο 2ος στο γήπεδο του αντιπάλου. 
     Στην περίπτωση όμως που μετά την διεξαγωγή των δύο αυτών αγώνων, κανένα σωματείο δεν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και άνω, τότε θα διεξαχθεί και 3ος αγώνας στο γήπεδο του Ηρακλής Αστακού  που κατέλαβε την 2η θέση την κανονική περίοδο και ο νικητής αναδεικνύεται δευτεραθλητής του ομίλου. 
     Σε περίπτωση ισοπαλίας και στον τρίτο αγώνα, νικητής αναδεικνύεται ο Ηρακλής Αστακού που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο.

     Στη συνέχεια οι δευτεραθλητές κάθε ομίλου της Β’ κατηγορίας, θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ, σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα και τα 2 πρώτα σωματεία θα ανέλθουν στην Α’ κατηγορία (σύνολο 2 σωματεία)
     Στην περίπτωση που ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας (ΑΕ Μεσολογγίου), ανέλθει στην Γ’ Εθνική, τότε στην Α’ κατηγορία θα ανέλθουν και οι 3 δευτεραθλητές. 

Οι πίνακες είναι απο: 
http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο