Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο 15χρόνος Γιώργος Σολδάτος με ταλέντο στο μπάσκετ που ξεχωρίζει!

       Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του μπάσκετ είναι αυτή τη στιγμή ο 15χρονος συμπατριώτης μας Γιώργος Σολδάτος (η μάνα του είναι από τη Βόνιτσα) ο οποίος αγωνίζεται στη ΔΟΞΑ Λευκάδας (γεν. 2000, ύψος 1.85).
      Ο  Γιώργος Σολδάτος ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ πολύ μικρός και μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό μπασκετμπολίστα με ποιότητα και πολλές ικανότητες. Διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα και το κυριότερο, είναι ο ορισμός του καλού παιδιού και όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ μιλάνε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για τον νεαρό.
       Διόλου τυχαίο λοιπόν που πρόσφατα είχε μια σημαντική διάκριση. Επιλέχτηκε στο τουρνουά της εθνικής παίδων που έγινε στον Αστακό από 16 εως 18 Απριλίου 2015, και συμμετείχε στο all star που πήραν μέρος 15 επιλογής παίχτες. Ο Γιώργος Σολδάτος η μοναδική επιλογή από την Λευκάδα, αποδείχτηκε με καλούς μέσους όρους στο σκοράρισμα και ιδιαίτερα καλός στην Άμυνα και μάλιστα ξεχώρισε αφού εξελέγη στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά......



      Να σημειώσουμε ότι στην  τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών που φιλοξενήθηκαν στον Αστακό, υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, επικεφαλής προπονητής του τουρνουά ήταν ο Κώστας Πολίτης και ο  Γιώργος Σολδάτος έλαμψε με τις ικανότητές του και εντυπωσίασε τον κόσμο του μπάσκετ.
       Πολλές ευχές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και για ένα λαμπρό μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο