Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ερώτηση Κωστα Καραγκούνη για Ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου και Μεσολογγίου και στα Κέντρα Υγείας του νομού

ΕΡΩΤΗΣΗ 
Προς τον Αξιότιμο
Υπουργό Υγείας
ΘΕΜΑ: Ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου και Μεσολογγίου και στα Κέντρα Υγείας του νομού

   Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Αγρινίου υπάρχει μαγνητικός τομογράφος ο οποίος λειτουργεί εσωτερικά μόνο για 15 ημέρες το μήνα. Για να λειτουργήσει κανονικά απαιτείται η πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού. Για το λόγο αυτό έχω ο ίδιος -προσωπικά και αποκλειστικά- επανειλημμένα συναντήσει τόσο τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου εκθέτοντας  το πρόβλημα αυτό αλλά και τους υπεύθυνους ιατρούς Ακτινολόγους κ. Χρυσανθακόπουλο και κ. Πολυχρόνου. 
      Μάλιστα επισκέφθηκα επίσημα το Νοσοκομείο στις 6 Νοεμβρίου του 2014. Ακολούθησαν από τότε αρκετές οχλήσεις τόσο στον αρμόδιο Υπουργό όσο και στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας. Παρότι κινήθηκαν οι διαδικασίες δεν ολοκληρώθηκε η στελέχωση.....



  Επίσης ελλείψεις σε προσωπικό απαιτείται και στην καρδιολογική κλινική και στη μονάδα τεχνητού νεφρού. Αντίστοιχα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ελλείπει ιατρικό προσωπικό στην καρδιολογική κλινική στο αναισθησιολογικό και στο Μικροβιολογικό τμήμα. Υποστελεχωμένα είναι και τα κέντρα υγείας. 

Δεδομένων των ανωτέρω,
Ερωτάσθαι κύριε Υπουργέ, σε ποιες ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε ώστε να στελεχώσετε γρήγορα τα αντίστοιχα τμήματα;

Ο ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο