Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έφτασαν και στην Κατούνα «οι φωτεινές δυνάμεις του Ζεύς», το «κοσμικό πυρ» τα «ενεργά ύδατα», οι παραλογισμοί και οι φαιδρότητες του νεοπαγανισμού.

ΑΠΟ: Katouna koupepe  

       Θα μπορούσε να γελάσει κάποιος με το ανωτέρω σχόλιο, αλλά πέρα από την κωμική του πλευρά, κρύβει και την τραγική του. 
       Πρόσφατα σε κεντρικό σημείο της Κατούνας, με έκπληξη διαπιστώσαμε, την παρουσία γραφείου του κ. Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος, ως ένας ακόμη «εθνοσωτήρας», προσφέρει τον εαυτό του για την σωτηρία της Ελλάδας. Δεν θα ασχοληθούμε τόσο με τις προτάσεις του, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αγοράσει το ελληνικό χρέος, γιατί αυτές έχουν γίνει αντικείμενο κριτικής πολλές φορές ακόμα και σε Μ.Μ.Ε. (βλ. σχετικά ΕΔΩ).
        Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι η «μύηση» κατά κάποιο τρόπο των μελών της λεγόμενης «Συνένωσης Ελλήνων». Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά βίντεο της ορκωμοσίας των νέων μελών της ανωτέρω οργάνωσης, όπου μπορεί κάποιος να ακούσει σε τι αναφέρεται ο συγκεκριμένος όρκος, ο οποίος παραπέμπει στον νέο-παγανισμό και νέο-ειδωλολατρία.
      Πρόκειται για μια κίνηση που έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Διάφοροι τύποι ανθρώπων υποστηρίζουν ότι πρέπει «να στραφούμε στις ρίζες μας» και να επαναφέρουμε την «αρχαία εθνική θρησκεία».......



       Συνδέουν την λατρεία των ξόανων με την εθνική μας ταυτότητα, ενώ χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα του σύγχρονου marketing υπόσχονται λύσεις σ' όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. 
       Πίσω από τις ηχηρές προτάσεις του νέο-παγανισμού και γενικότερα της όλης θεωρίας του - η οποία καλεί κάθε έθνος να ξαναλατρέψει τις «παραδοσιακές θεότητες» - πολύ εύκολα διακρίνει κανείς ένα ακόμη καταστροφικό πλοκάμι της «Νέας Εποχής». Τα εθνικά και παραδοσιακά προσχήματα υποθάλπουν την εδραίωση της θεοσοφίας και του αποκρυφισμού.
       Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παρατίθεται απόσπασμα συνέντευξής του κ. Σώρρα: «Όλη όμως, η ιστορία για την οποία είσαστε περήφανοι σήμερα, είναι από την εποχή του Ζευς, του Διός, της Αφροδίτης και της Αθηνάς. Καταλάβατε Συνέλληνες για ποιον είσαστε περήφανοι; Δεν είσαστε περήφανοι από τον Άγιο Πέτρο, τον Άγιο Φανούριο, από τον Άγιο Γεώργιο, ή από τον Άγιο Δημήτριο. Μερικοί ναι, είναι και τιμή τους, όμως η μεγάλη μας ιστορία, η ιστορία των Ελλανίων και των Ελλήνων είναι όλα αυτά τα ονόματα, τα οποία είναι ονόματα οντοτήτων. Και αυτοί δεν είπαν ποτέ ότι είναι θεοί. Εσύ, άνθρωπε το είπες! Άρα, οι εντολές είναι του Ζευς. Δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί να μην το πούμε. Τι να πούμε δηλαδή, ότι είναι του Μωυσή; Αφού ο Μωυσής δεν βγάζει εντολές, ούτε ο Αβραάμ! Δεν μπορεί!!!. Γιατί αυτές που υπάρχουν και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη, εγώ τις «τρυπάω»!...» (ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ)

        Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν, έχει ως εξής: ο συγκεκριμένος κύριος ποια πατρίδα θα σώσει και με τι θα την σώσει; Με τις «οντότητες», το «κοσμικό πυρ» και τα «ενεργά ύδατα»; Που είναι όλα αυτά; 
      Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τα ξόανα και οι νεράιδες, τα βάζει με τους Αγίους Αποστόλους, τους Μάρτυρες και τους Αγίους τα λείψανα των οποίων ευωδιάζουν και θαυματουργούν δωρεά της χάριτος του Θεού. 
     Αυτός θα σώσει της Ορθόδοξη Ελλάδα; Αυτός που «τρυπάει» τις εντολές τις Παλαιάς και Καινής Διαθήκης; Αυτές οι νέο-ειδωλολατρικές δοξασίες τι σχέση έχουν με ομόλογα, τοκοχρεολύσια κτλ; 
     Γιατί δίνει μεταφυσικό περιεχόμενο στην εξαγορά του ελληνικού χρέους; Γιατί βάζει τους υποστηρικτές του να ορκιστούν σε «οντότητες» και στην «συμπαντική συνειδητότητα»; 
    Όσοι βοήθησαν και συνετέλεσαν να ανοίξει το συγκεκριμένο γραφείο τα γνωρίζουν αυτά ή έπεσαν θύματα;

    Η Ελλάδα δεν σώζεται ούτε με νεράιδες, ούτε με τον Δία, ούτε με πυγολαμπίδες.   
      Η Ελλάδα έχει τον Χριστό και την Υπέρμαχο Στρατηγό την Παναγία μας!
     Μόνο που χρειάζεται μετάνοια. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Χριστός Ανέστη!
Κατούνα Κου πε πε

Ακολουθεί ο όρκος, με τον οποίο ορκίζονται τα μέλη της ανωτέρω οργάνωσης
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ
 Επικαλούμαι έσενα Ζευς τον μέγιστο θεό των ουρανών, ότι καλό και να ζητήσω για το καλό του ανθρώπου πρέπει να γίνει.
 Κατέστησε με ανίκητο, ακαταμάχητο και ακατάβλητο διότι με το όνομά σου στην καρδιά μου τίποτα δεν θα μπορέσει να με καταβάλει, ούτε άνθρωπος , ούτε πνεύμα ,ούτε σκοτεινός δαίμων.
 Θεέ μέγιστε επικαλούμαι τις δυνάμεις σου.
 =========================
 ΟΡΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

 ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΟΝΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ Η΄ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΩ ΠΑΝΤΑ ΝΟΗΣΗ ΦΩΤΟΣ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΝΟΑ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΩΣ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΥΓΕΙΑ , ΚΑΛΛΟΣ , ΠΛΟΥΤΟΣ , ΙΣΧΥΣ , ΦΡΟΝΗΣΗ , ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΝΔΡΕΙΑ.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.
 Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 ΠΙΝΩ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ.
 ΑΝ ΠΑΡΑΒΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΩΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.


http://katounakoupepe.blogspot.gr/

9 σχόλια:

  1. Νομιζω οτι υπαρχει χωρος για ολους τους Ελληνες οποιες "οντοτητες" κι αν πρεσβευουν....και οχι μονο τους καημενους μεταναστες μαρτυρες του Αλλαχ....απλα εκει κλεινουμε ευλαβικα ματια και αυτια! Ας παψουμε πια να ειμαστε τοσο αρνητικοι με την Ελληνικη μας ταυτοτητα....τι να κανουμε απο εκει "κραταμε" και καλο ειναι εκει να επιστρεφουμε. Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεχονται τετοια πραγματα στην κατουνα καλα κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε 12.18 την Ελληνικη μας ταυτοτητα την ξερουμε πολυ καλα,και εκει υπαρχει μονο η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρτέμης Σώρρας: απατεώνας με στόχο να επαναφέρει τους 12 Θεούς του Ολύμπου και να κερδίσει τον Ελληνικό Λαό κάνοντας τον ¨Σωτήρα¨ ως δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος …
    Ο Αρτ. Σώρρας ¨είναι?¨ Ελληνοαμερικάνος με καταγωγή από την Πάτρα, υπάρχουν αποδείξεις στο Ιντερντετ που αποκαλύπτουν την απάτη του ολοφάνερα. Δηλώνει ότι είναι επιχειρηματίας του εξωτερικού και συγκεκριμένα των Η.Π.Α. όπου εργάστηκε και ζούσε σε περιοχή της Νέας Υόρκης στην Αστόρια κάνοντας μάλιστα και δισεκατομμυριούχος. Ουδέποτε υπήρξε στην Αμερική δισεκατομμυριούχος! Αν κάποιος από σας έχει αποδείξεις ότι είναι ας τις δημοσιεύσει να δούμε και μείς ; Ένας φτηνός απατεωνίσκος νέοπαγανιστής είναι πού Θεό του έχει τον Δία, Θεό του ουρανού και του κεραυνού στην ελληνική μυθολογία και σκοπός του είναι όπως λέει να σώσει την Πατρίδα την Ελλάδα μας από τα μνημόνια και να πληρώσει το χρέος του Ελληνικού Δημοσίου που ανέρχεται σε Δις να τα πληρώσει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν διαθέτει τόσα χρήματα αλλά τα έχει παρουσιάσει εικονικά με διάφορους συνεργάτες πλαστογράφους σε χαρτιά για να παραπλανήσει τον Ελληνικό Λαό με απώτερο σκοπό την διάδοση του Θεού Δία και των 12 Θεών της Ελληνικής Μυθολογίας ως αληθινή θρησκεία όπου πιστεύει αυτός και συνάμα και άλλοι πλανεμένοι Έλληνες πού έχουν βάλει την εθνικότητα ποιώ πάνω από την Ορθοδοξία που είναι η μόνη αληθινή πίστη. Κατουνιώτες μην ακούτε τίποτα το φαινόμενο Σώρρας είναι μια απάτη που δεν έχει καλά αποτελέσματα. Στο χωριό σας θέλουν να οργανώσουν το γκέτο του Σώρρα όπως θέλησαν να κάνουν και στην Πάτρα όπου να ξέρετε φάγανε κράξιμο και τώρα θέλουν να τους δεχτείτε ως σωτήρες εσείς. Ποιους ; τους απατεώνες ! Έφτιαξαν γραφείο στην Κατούνα και στο Αγρίνιο. Ας αντιδράσει κάποιος! Αν ο Σώρρας ήταν αλήθεια ο Σωτήρας της Ελλάδος χαζοί ήταν οι κυβερνόντες μας να μην του πάρουν τα λεφτά γι αυτό σας λέω ότι κάτι θέλει ο Σώρρας από την Ελλάδα. Να χτυπήσει τώρα πού ο κόσμος έχει ανάγκη από χρήματα τώρα στην κρίση να ξέρετε ότι οι αιρετική και οι πλανεμένοι σε διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις έχουν επιτυχία και οπαδούς (π.χ. Μάρτυρες του Ιεχωβά). Αν δείτε συνέντευξη του στο ιντερνετ θα δείτε ότι είναι βλάσφημος προς τον Χριστιανισμό και μιλάει πεζοδρομιακά βρίζοντας μάλιστα ανθρώπους που φέρνουν αντιρρήσεις στα λεγόμενά του. Αυτός είναι ο Σωτήρας της Ελλάδας; Σας παραμυθιάζει τάζοντας χρήματα και φορολογικές απαλλαγές! Παίζει με τον πόνο, την φτώχια, τα προβλήματα των ανθρώπων παρουσιάζοντας τον εαυτό του σωτήρα! Στενοχωριέμαι που ενώ άνθρωποι που βλέπει κανείς να είναι οικογενειάρχες και σοβαροί στην δουλειά και στην οικογένεια τους ασχολούνται με ψευδοπροφήτες και ανόητους σωτήρες που κρύβονται πίσω από ψέματα και ψευδοηρωισμούς κάνοντας τους πατριώτες.

    Μην πουλάτε την ψυχή σας για ένα κομμάτι ψωμί, πιστεύω ότι έχετε Χριστό μέσα σας και ανθρώπινα ιδανικά και αξιοπρέπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρτέμης Σώρρας: απατεώνας με στόχο να επαναφέρει τους 12 Θεούς του Ολύμπου και να κερδίσει τον Ελληνικό Λαό κάνοντας τον ¨Σωτήρα¨ ως δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος …
    Ο Αρτ. Σώρρας ¨είναι?¨ Ελληνοαμερικάνος με καταγωγή από την Πάτρα, υπάρχουν αποδείξεις στο Ιντερντετ που αποκαλύπτουν την απάτη του ολοφάνερα. Δηλώνει ότι είναι επιχειρηματίας του εξωτερικού και συγκεκριμένα των Η.Π.Α. όπου εργάστηκε και ζούσε σε περιοχή της Νέας Υόρκης στην Αστόρια κάνοντας μάλιστα και δισεκατομμυριούχος. Ουδέποτε υπήρξε στην Αμερική δισεκατομμυριούχος! Αν κάποιος από σας έχει αποδείξεις ότι είναι ας τις δημοσιεύσει να δούμε και μείς ; Ένας φτηνός απατεωνίσκος νέοπαγανιστής είναι πού Θεό του έχει τον Δία, Θεό του ουρανού και του κεραυνού στην ελληνική μυθολογία και σκοπός του είναι όπως λέει να σώσει την Πατρίδα την Ελλάδα μας από τα μνημόνια και να πληρώσει το χρέος του Ελληνικού Δημοσίου που ανέρχεται σε Δις να τα πληρώσει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν διαθέτει τόσα χρήματα αλλά τα έχει παρουσιάσει εικονικά με διάφορους συνεργάτες πλαστογράφους σε χαρτιά για να παραπλανήσει τον Ελληνικό Λαό με απώτερο σκοπό την διάδοση του Θεού Δία και των 12 Θεών της Ελληνικής Μυθολογίας ως αληθινή θρησκεία όπου πιστεύει αυτός και συνάμα και άλλοι πλανεμένοι Έλληνες πού έχουν βάλει την εθνικότητα ποιώ πάνω από την Ορθοδοξία που είναι η μόνη αληθινή πίστη. Κατουνιώτες μην ακούτε τίποτα το φαινόμενο Σώρρας είναι μια απάτη που δεν έχει καλά αποτελέσματα. Στο χωριό σας θέλουν να οργανώσουν το γκέτο του Σώρρα όπως θέλησαν να κάνουν και στην Πάτρα όπου να ξέρετε φάγανε κράξιμο και τώρα θέλουν να τους δεχτείτε ως σωτήρες εσείς. Ποιους ; τους απατεώνες ! Έφτιαξαν γραφείο στην Κατούνα και στο Αγρίνιο. Ας αντιδράσει κάποιος! Αν ο Σώρρας ήταν αλήθεια ο Σωτήρας της Ελλάδος χαζοί ήταν οι κυβερνόντες μας να μην του πάρουν τα λεφτά γι αυτό σας λέω ότι κάτι θέλει ο Σώρρας από την Ελλάδα. Να χτυπήσει τώρα πού ο κόσμος έχει ανάγκη από χρήματα τώρα στην κρίση να ξέρετε ότι οι αιρετική και οι πλανεμένοι σε διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις έχουν επιτυχία και οπαδούς (π.χ. Μάρτυρες του Ιεχωβά). Αν δείτε συνέντευξη του στο ιντερνετ θα δείτε ότι είναι βλάσφημος προς τον Χριστιανισμό και μιλάει πεζοδρομιακά βρίζοντας μάλιστα ανθρώπους που φέρνουν αντιρρήσεις στα λεγόμενά του. Αυτός είναι ο Σωτήρας της Ελλάδας; Σας παραμυθιάζει τάζοντας χρήματα και φορολογικές απαλλαγές! Παίζει με τον πόνο, την φτώχια, τα προβλήματα των ανθρώπων παρουσιάζοντας τον εαυτό του σωτήρα! Στενοχωριέμαι που ενώ άνθρωποι που βλέπει κανείς να είναι οικογενειάρχες και σοβαροί στην δουλειά και στην οικογένεια τους ασχολούνται με ψευδοπροφήτες και ανόητους σωτήρες που κρύβονται πίσω από ψέματα και ψευδουηρωισμούς κάνοντας τους πατριώτες.

    Μην πουλάτε την ψυχή σας για ένα κομμάτι ψωμί, πιστεύω ότι έχετε Χριστό μέσα σας και ανθρώπινα ιδανικά και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a re argosxole ola se enoxloyn soras kai pali soras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραία τα λες φίλε ανώνυμε 12:34!
    ας ακούσουν όλοι εκεί στην Κατούνα που τους έφαγε ο Σώρρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.iefimerida.gr/news/71509/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-600-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρέμετε σκοταδιστές, το Ελληνικό πνεύμα είναι αιώνιο. Εσείς είστε μια θλιβερή παρένθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο