Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Σ.Ξ.: ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…


  
  Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, περί δημοσκοπήσεων και αποτελεσμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας, την οποία διενέργησε γνωστή εταιρεία ,για λογαριασμό τις   εφημερίδας ‘Αιχμή’ του Μεσολογγίου ,ως γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Γεωργαλή θα θέλαμε να κάνουμε τα παρακάτω σχόλια :
     Κοινή είναι πλέον και διάχυτη η διαπίστωση, της αδυναμίας και της ανικανότητας, της σημερινής ............
δημοτικής αρχής, την οποία εκπροσωπεί η κα Κουμανδράκη, να διαχειριστεί τις απλές ανάγκες, τα προβλήματα, αλλά και την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου.

     Έτσι λοιπόν η εν λόγω “Υποψήφια”   προσπαθώντας να ξεγελάσει η πιο σωστά να κάνει τον δημότη να ξεχάσει αυτό που χρόνια βλέπει καθημερινά, δηλαδή το μηδενικό της έργο, με φληναφήματα, και κόλπα, ως άλλος “ταχυδακτυλουργός” έβγαλε από το μανίκι της το χαρτί των δημοσκοπήσεων, παρουσιάζοντας, αν είναι δυνατόν, τον εαυτό της και τον συνδυασμό της ,στην πρώτη θέση.

      Και για να γίνουν  πιο “πιστευτά” τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκόπησης, παρουσιάζει στην προτίμηση των ψηφοφόρων ως δεύτερο (γιατί έτσι την βολεύει) τον κο Γαλούνη.

      Δηλαδή παρουσιάζει  ως “πετυχημένο”  έναν παλαιοκομματικό “παράγοντα” που φέρει τεράστιες ευθύνες για τα ελλείμματα, την χρεοκοπία και την οριστική διάλυση  της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, και των δραστηριοτήτων της, όπως του SUPER MARKET το οποίο  “σφάλισε”, ενώ οι υπάλληλοί της πληρώνονται από την  Ε.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ;;;.

Παρουσιάζει ως δεύτερο, η εν λόγο δημοσκόπηση(γιατί έτσι βολεύει) έναν ‘’παράγοντα’’ .που φέρει μεγάλες ευθύνες,

τόσο για την εναπόθεση των καρκινογόνων ελαστικών από τον εσωτερικό χώρο των αποθηκών της ΕΝΩΣΗΣ στη θέση ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, σε παρακείμενο χώρο αυτών, όσο και για την μη οριστική απομάκρυνση, μέρους αυτών των ελαστικών , αφού ακόμη και σήμερα παρά την πιστοποιημένη επικινδυνότητα  τους από την  πολιτεία, για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία και παρά την υπάρχουσα εντολή για την απομάκρυνση τους, παραμένουν ακόμα εκεί. 

      Και η κοινή λογική λέει: Είναι δυνατόν οι πολίτες του δήμου Ξηρομέρου να έχουν παραφρονήσει ;



      Η απάντηση είναι: ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ   ΟΧΙ.

 

      Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ!!!!!

 

     Όσο για τις δημοσκοπήσεις “Κυριακή κοντή γιορτή”, αφού στις κάλπες δεν συμμετέχουν οι κατά “παραγγελία δημοσκοπήσεις” αλλά οι δημότες ψηφοφόροι

που θα αναδείξουν την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ πρώτη δύναμη.


3 σχόλια:

  1. καταφθανουν αυριο οι πρωτοι ετεροδημοτες.Φερνουν μηνυμα ΝΙΚΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά σχόλια για τη δημοσιευθείσα δημοσκόπηση.
    1. Υποθέτω ότι δεν έχουν ερωτηθεί ετεροδημότες. Αποτελούν πάνω από το 20% του εκλογικού σώματος και δεν έχουν την ίδια εκλογική συμπεριφορά με τους κατοίκους του Δήμου. Επιπλέον επηρεάζουν σημαντικά τους γονείς τους.
    2. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις απόψεις των δημοτών και σε άλλα θέματα όπως π.χ. για το έργο των υποψήφιων που είναι επικεφαλής συνδυασμών, στη σημερινή τους θητεία.
    3. Μια ορθή έρευνα πάντα έχει και άλλα ερωτήματα σε αναζήτηση ποιοτικών στοιχείων τα οποία θα ληφθούν υπόψη για τα τελικά συμπεράσματα. Η συγκεκριμένη έχει ;
    4. Αν η συγκεκριμένη έχει μόνο τις 4 ερωτήσεις των πινάκων προφανώς ως έρευνα είναι εξαιρετικά "ρηχή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εργαζόμενοι στην ΕΑΣ ξηρομέρου απλά δεν πληρώνονται. Μακάρι να πληρώνονταν απο την ΕΑΣ Αγρινίου. Τα πράγματα είναι χιλιάδες φορές χειρότερα από ότι γνωρίζει ο κόσμος . Αυτή είναι η προσφορά του ΔΣ της ένωσης στους αγρότες. Ουσιαστικά είναι μαγαζί του προέδρου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο