Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση στις αυριανές εκλογές καλεί τους ψηφοφόρους να ρίξουν λευκό και άκυρο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και κόκκινο στις ευρωεκλογές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση καταγγέλλοντας την στάση υποψηφίων και καλώντας τους ψηφοφόρους να ρίξουν λευκό και άκυρο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και κόκκινο στις ευρωεκλογές.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
 
Καταγγέλλω ως απαράδεκτη και ψευδή την αναφορά του κ. Γαλούνη στη χθεσινή του ομιλία για συμμετοχή υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συγκέντρωση της παράταξής τους. Κι αν κάποιος συμμετείχε (Σπύρος Φράγκος) γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως και από ποιους και κάτω από ποιες συνθήκες μεθοδεύτηκε η στάση αυτού του κυρίου.
Εμείς η παράταξη και όλοι οι υποψήφιοι αποδοκιμάσαμε από την πρώτη στιγμή την ανοιχτή τοποθέτηση του συνεργαζόμενου Σπύρου Φράγκου με την οποία στήριξε την παράταξη του κ. Γαλούνη.
Κύριε Γαλούνη, το πώς δόθηκε αυτή η μάχη των δημοτικών εκλογών το γνωρίζουν και οι πέτρες καθώς γνωρίζουν και τον καθένα από εμάς.

Εμείς, κυρίες και κύριοι δεν είμαστε σαν τα μούτρα κάποιων. Έχουμε το κεφάλι ψηλά, δε συμμετέχουμε σε συναλλαγές, δωροδοκίες, σε σκάνδαλα που κάποιοι άλλοι ξέρουν πολύ καλά και μεθοδεύουν.
Η θέση μας όσον αφορά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ. Κόκκινο παντού και στην Ευρωβουλή.
Επίσης αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε την προβοκατόρικη παρέμβαση στη συγκέντρωση της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά από την κ. Τζαμαλούκα ότι η ΛΑΣ στηρίζει την κ. Σαμαρά.
Η κ. Τζαμαλούκα εξέφρασε την προσωπική της και μόνο θέση.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν τάσσεται υπέρ κανενός από τους δύο «μονομάχους».
Στις αυριανές εκλογές καλεί τους ψηφοφόρους να ρίξουν λευκό και άκυρο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και κόκκινο στις ευρωεκλογές.
Εμείς δε συμμετέχουμε σε συναλλαγές είτε πάνω είτε κάτω από το τραπέζι.
Η ΛΑΣ του Δήμου Ξηρομέρου δεν περίμενε από μια Δημότη της Αχαΐας να έρθει στον Αστακό και να εκφράσει την απόφαση της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο