Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι


Εμπειρία, προσφορά στην κοινωνία, γνώσεις και ευαισθησία, συναντώνται στον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη, Ανδρέα Κατσανιώτη, εντός του οποίου το «νέο» δεν είναι μόνο ένα… στοιχείο της ταυτότητας των υποψηιφίων, αλλά κυρίως, αισθητική και νοοτροπία. Αυτή τη νέα αισθητική και νοοτροπία στην διαχείριση των κοινών, κομίζουν οι τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσιάζονται σήμερα.

Πρόκειται για τον κύριο Χαράλαμπο Ζουρίδη, έναν άνθρωπο της εκπαίδευσης, την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις και επί πολλά χρόνια, την κυρία Μαρία Μανωλοπούλου, γνωστή από την δεκαετή ενασχόλησή της με τα δημοτικά πράγματα στην Πάτρα, αλλά και τον κύριο Μιχάλη Παπουτσάκη, γνωστό ορθοπαιδικό ιατρό.


«Είμαι ευτυχής που αποτελώ μέλος της ομάδας του Ανδρέα Κατσανιώτη, ελπίζοντας ότι η θεσμική, ηθική και αναπτυξιακή ανατροπή που όλοι περιμένουμε, θα έρθει στις εκλογές της 18ης Μαΐου» σημειώνει ο κ. Ζουρίδης, ο οποίος, επίσης προσθέτει: «Θέλουμε μία κοινωνία ενεργών πολιτών. Όλοι μας, με την εμπειρία, τις γνώσεις ή το πάθος μας για πρόοδο, οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να κινητοποιηθούμε για τον τόπο μας. Εμείς, οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Ανδρέα Κατσανιώτη, προερχόμενοι από διαφορετικές κατευθύνσεις, δείχνουμε ότι η πραγματική ισχύ βρίσκεται στις μεγάλες ενώσεις. Ας ενωθούμε λοιπόν σε αυτές τις εκλογές και ας στηρίξουμε τη γνώση, το όραμα, την ικανότητα. Όλα αυτά που συνδυάζει ο Ανδρέας Κατσανιώτης, για να πετύχουμε την ποιοτική άνοδο που χρόνια περιμένουμε αλλά μέχρι σήμερα δεν ήρθε».

Από την πλευρά της, η κ. Μανωλοπούλου υπογραμμίζει: «Αρκετά η Δυτική Ελλάδα ταλανίστηκε από την ανεργία και την υπανάπτυξη. Είναι καιρός να περάσει στη νέα εποχή των μεταρρυθμίσεων, της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, στην τουριστική ανάπτυξη, στην περιβαλλοντική αναβάθμιση. Σε αυτή την συγκυρία θεωρώ, ότι η υποψηφιότητα ενός νέου πολιτικού με ιδέες με οράματα με γνώσεις για την Περιφέρεια όπως αυτή του Ανδρέα Κατσανιώτη, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για αναβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συστρατεύομαι λοιπόν μαζί του στο καλεσμά του για μια Περιφέρεια με ρόλο στο Ευρωπαϊκό περιβάλλον που θα είναι πρωταγωνιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων για το καλό των τοπικών κοινωνιών».

Τέλος, ο κ. Παπουτσάκης, αναφέρει: «Το τρένο της ανάπτυξης πέρασε πολλές φορές από τον τόπο μας, αλλά ποτέ δεν το προλάβαμε. Πάντοτε μας προσπερνούσε και έφευγε. Πόσες ακόμα ευκαιρίες έχουμε δικαίωμα να χάσουμε; Πόσα λάθη έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ακόμα; Ας βάλουμε ένα τέλος στο τέλμα, την μοιρολατρία και την μετριοκρατία. Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την περιοχή μας έναν βιώσιμο τόπο με μέλλον. Στρατεύομαι στην προσπάθεια του Ανδρέα Κατσανιώτη, πιστεύοντας ότι είναι η ώρα να κλείσουμε το κεφάλαιο του χθες και να ανοίξουμε το κεφάλαιο του αύριο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο