Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην Δ.Ε Παναιτωλικού του Δήμου Αγρινίου.(ΦΩΤΟ)


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Αγρίνιο  Νέα αρχή – τόπος να ζεις » μαζί και με συνεργάτες του περιόδευσε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στην Δ.Ε Παναιτωλικού του Δήμου Αγρινίου.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας  και ειδικότερα  στην Αγία Βαρβάρα εκφράστηκε η οργή και  η αγανάκτηση από τους κατοίκους  απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή, καθώς βασικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή δεν έχουν επιλυθεί όπως, η αξιοποίηση του παλαιού σχολείου και οι παραπεταμένοι ηλεκτρονικοί  υπολογιστές που ποτέ δεν αποδόθηκαν για χρήση, το ζήτημα των οικοδομικών αδειών, τα κατολισθητικά φαινόμενα κ.α. Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε τόσο στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας όσο και της Καστανούλας για την ισόρροπη ανάπτυξη  στο Δήμο και κατανομή κονδυλίων (ΣΑΤΑ κ,τ.λ ) ανάλογα με τον πληθυσμό ,απαίτηση και των ιδίων. 

Ο κ. Παπαναστασίου έκανε εκτενείς συζητήσεις με κατοίκους της  Δ.Ε  Παναιτωλικού για τρέχοντα προβλήματα συνολικά της  περιοχής όπως οδικό δίκτυο, ύδρευσης και άρδευσης  καθώς επίσης για την γεωργία και την κτηνοτροφία. «Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για τα χωριά μας και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους. Τα χωριά δεν ξαναζωντανεύουν αν εμείς δεν προσπαθήσουμε»  υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

Επίσης άκουσε  τα παράπονα των κατοίκων σε Καστανούλα, Κερασιά και Σκουτερά , αλλά και την κριτική τους  για την αδιαφορία από πλευράς Δημάρχου σχετικά με την απομόνωση της περιοχής.

 Κοινή διαπίστωση παντού, πως οι πολίτες έχουν βαρεθεί το «ψεύτικο» προεκλογικό ενδιαφέρον με λίγα κυβικά τσιμέντο, ένα παγκάκι και μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού σε χιλιάδες μέτρα σκότους.  Ο υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου στην Σκουτερά ανέπτυξε προτάσεις του συνδυασμού και δεσμεύθηκε δημοσίως, καταχειροκροτούμενος, να λύσει τα προβλήματα που χρονίζουν και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων.






 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο