Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Σταύρου Τάκου

Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο πολίτης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ, για την Τοπική Κοινότητα του Αγραμπέλου.

Γεννήθηκα το 1954 στο Αγράμπελο Ξηρομέρου.
Είμαι παντρεμένος με την Γιαννούλα Νταγιάντα και έχω αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιώργο. Από τότε που συνταξιοδοτήθηκα από την Εθνική τράπεζα, διαμένω μόνιμα στο χωριό. Ασχολούμαι επαγγελματικά με την βιολογική κτηνοτροφία.
 Η μεγάλη μου αγάπη για το χωριό και τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό επί σειρά ετών, στάθηκαν αφορμή να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα.
 Πιστεύω ότι ο συνδυασμός "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ" που επέλεξα με ευθύνη, με αρχηγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση όσο κανένας άλλος, είναι αυτός που θα αλλάξει και θα οδηγήσει το Ξηρόμερο σε δρόμους ανάπτυξης και ελπιδοφόρας προοπτικής.
 Έχοντας απόλυτη αίσθηση, της ευθύνης που αναλαμβάνω, ζητώ για πρώτη φορά από τους συγχωριανούς μου, να με τιμήσουν με την ψήφο τους."


2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ[ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ]ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ,ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύναμη, αξιοπιστία, προοπτική. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο